Instagram Slider

hashtagscan

Blog Academy | Nieuw: de Hashtagscan!

februari 18, 2021

Wil je graag de juiste doelgroep, meer volgers of nieuwe klanten bereiken via Instagram (of andere kanalen), maar vind je het lastig om te bepalen welke hashtags je daarvoor moet gebruiken? Ik kan je helpen! Vanaf nu is er een nieuwe dienst te vinden in mijn aanbod, namelijk de Hashtagscan. Ik vertel je er graag meer over!

Waarom hashtags gebruiken?

Hashtags zorgen voor enorm veel bereik! Als je ze op de juiste manier inzet, kunnen ze je account explosief doen groeien omdat je hiermee mensen kunt bereiken, die je nog niet volgen. Ideaal dus om nieuwe volgers en potentiële klanten mee te bereiken die wellicht naar jou op zoek zijn, maar je nog niet kunnen vinden. Als je niet de juiste hashtags gebruikt, is dat vooral erg zonde want het kost je letterlijk bereik.

Wat is de Hashtagscan?

In de Hashtagscan ga ik uitgebreid onderzoeken welke hashtags van toegevoegde waarde zijn voor jouw account. Ik focus hierbij niet op simpelweg zo veel mogelijk mensen bereiken maar voornamelijk op de juiste mensen bereiken. Bijvoorbeeld; als kleine sieraden webshop in Nederland, heb je waarschijnlijk weinig aan hashtags die 60+ mannen uit Noord Amerika aantrekken. Na mijn onderzoek krijg je van mij een lijst met hashtags die je kunt gaan gebruiken om jouw ideale volgers te gaan bereiken!

Wat kost de Hashtagscan?

De Hashtagscan kost €50 exclusief BTW.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij stuurt een mailtje met daarin je account, je factuurgegevens, welke doelgroep jij graag wilt bereiken en uiteraard eventuele vragen. Als je je doelgroep niet helemaal helder hebt of hier hulp bij nodig hebt, help ik je daar bij. Ik mail je een factuur en zodra we alle informatie rondom de doelgroep duidelijk hebben en je factuur betaald is, ga ik aan de slag. Je krijgt dan van mij binnen 14 werkdagen een mailtje met daarin de uitkomst van je scan!

Hierin vind je:

  • Tussen de 30 en 100 hashtags, afhankelijk van jouw doelgroep. Ik streef altijd naar die 100 maar vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en ga je lijst niet opvullen met hashtags waar je niks aan gaat hebben.
  • Eventuele tips naar aanleiding van jou huidige hashtag gebruik, zo kun je jezelf bijsturen en hoef je niet steeds een nieuwe Hashtagscan aan te vragen!

Uiteraard mag je na het ontvangen van de hashtags nog vragen stellen. Let op; deze vragen moeten wel over het aangekochte product (de Hashtagscan) gaan en zijn niet bedoeld voor andere adviesdiensten.

Ik wil een Hashtagscan!

Wil jij graag een Hashtagscan of wil je vrijblijvend wat meer weten? Stuur dan een mailtje met de gevraagde info of je vragen naar info@miratells.nl. Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk!

Op naar een Instagram boost!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.