Instagram Slider

fulltime bloggen

Blog Academy | Fulltime bloggen? Zo maakte ik van mijn hobby mijn werk

augustus 17, 2019

Er staat weer een nieuwe video online op mijn Youtube kanaal! In deze video vertel ik je hoe mijn reis van een hobbyblog naar fulltime bloggen als baan is gegaan.

Fulltime bloggen

Zoals jullie wellicht weten, run ik deze blog fulltime en doe ik er niks anders naast. Dat is niet vanzelf gegaan en ik krijg hier dagelijks veel vragen over. In onderstaande video vertel ik mijn verhaal en probeer ik daarmee antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Mijn verhaal is misschien wat chaotisch en onverwacht, echter denk ik dat je er wel goede lessen uit kunt halen.

Mijn verhaal

Dit is hoe het bij mij is gegaan. Natuurlijk hoop ik voor niemand van jullie dat je onverwacht thuis komt te zitten. Kijk hoe je mijn belangrijkste tip toe kunt passen op jouw leven en wat bij jouw doelen en jouw schema past. Wederom bedankt voor het kijken, elke view en abonnee wordt enorm gewaardeerd! Als je meer wilt weten over de online programma´s en diensten die ik aanbied, klik dan hier. Als je gewoon lekker als hobby wilt blijven bloggen is daar natuurlijk helemaal niks mis mee, echter heb je dan waarschijnlijk ook niet dit artikel aangeklikt. Ik krijg soms de vraag (of forse kritiek) of ik vind dat iedereen zo veel ambitie moet hebben als ik zelf; dat vind ik niet. Ik probeer met de Blog Academy serie de mensen te helpen die graag een stapje verder willen komen. Als je je blog prima vind zoals die is, zijn er genoeg andere artikelen op mijn site die je kunt lezen.

Zou jij graag fulltime willen bloggen als baan?

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.