bloggers gezocht

Blog Academy | Bloggers gezocht om mijn training te testen!

maart 4, 2022

Bloggers gezocht! Afgelopen januari gaf ik voor het eerst de Boost je Blog training en dat was geweldig om te doen. Er waren zoveel deelnemers met mooie resultaten en het was fantastisch om iedereen te begeleiden. Destijds was het gratis omdat het de eerste keer was maar vanaf nu is de (verbeterde) training €47. In april gaat er weer een nieuwe ronde van start en ik ben op zoek naar een aantal bloggers die in maart tijd en zin hebben om de online training te volgen en er een blog/story over te maken.

Wat is Boost je Blog?

Boost je Blog is een online training die 10 dagen duurt. Je krijgt 5 dagen lang elke dag een mailtje met daarin een boekje met uitgebreide uitleg en een opdracht, elke dag wordt een ander thema behandelt. Denk aan dingen als:

 • Hoe zorg ik dat zoekmachines mijn blog vinden?
 • Hoe kan ik geld verdienen met mijn blog?
 • Hoe krijg ik samenwerkingen voor mijn blog?
 • Hoe zorg ik dat de basis goed is?

En meer. Je krijgt dus 5 dagen lang mail maar ik ben 10 dagen beschikbaar. Je kunt mij inzetten voor feedback op de opdrachten en voor vragen die aansluiten bij de inhoud van de training. Na de 10 dagen ben ik niet meer beschikbaar maar kun je de boekjes en opdrachten wel nog zelf bekijken.

Voor wie is Boost je Blog?

Wat mij betreft is Boost je Blog voor iedereen die op dit moment nog geen fulltime salaris uit zijn of haar blog haalt. In januari deden zowel beginners als gevorderde bloggers mee en de reacties waren erg positief. Er deden beginners mee die ik op het niveau van een gevorderde vond zitten maar ook bloggers die zichzelf gevorderd noemden maar wat mij betreft nog beginner waren qua niveau. Iedereen schat zichzelf anders is en daarom neem ik de verdiensten als maatstaf. Het is absoluut mogelijk om een leuk salaris met je blog te verdienen en doe je dat nog niet? Dan is er zeker wat te verbeteren aan je blog. Boost je Blog is dus voor enthousiaste bloggers die graag van hun blog willen leven maar dat op dit moment nog niet kunnen.

Dat testen lijkt me wel wat!

Lijkt het je leuk om de training in maart te testen en er een leuke blog over te schrijven die je vervolgens deelt via Instagram stories? Stuur dan een mailtje naar info@miraennen.nl of een berichtje op Instagram. Je mag je unieke bezoekers meesturen of een pitch schrijven maar dat is zeker niet verplicht. Ik bewaar je mailadres nergens en stuur je alleen een mailtje om te laten weten of ik wel of niet wil gaan samenwerken.

Ik wil niet testen maar heb wel interesse in de training!

Update April 2022: de cursus is inmiddels beschikbaar! Wil jij meer leren over bloggen en meer geld verdienen met je blog? Check dan mijn Boost je Blog training!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

 • Sandra

  Hai zoek je nog steeds mensen?

  september 3, 2022 at 11:39 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.