bloggen

Blog Academy | De populairste artikelen verzameld!

juni 27, 2020

Al een aantal jaar schrijf ik Blog Academy artikelen. In deze artikelen probeer ik jullie te helpen met alle aspecten die komen kijken bij bloggen, ondernemen en Instagram. Ondanks dat sommige artikelen vrij oud zijn, worden ze nog steeds dagelijks gelezen. Niet heel gek want mensen blijven natuurlijk Googlen naar tips en antwoorden. In dit artikel deel ik de meest bezochte ¨hulp-artikelen¨; hopelijk heb je er wat aan!

Hoe maak ik een kwitantie?

Dit artikel vinden jullie veel via Google. Als je niet ingeschreven staat bij de KVK maar een betaalde samenwerking aangaat voor je blog, is de kans groot dat je een kwitantie moet gaan maken. In dit artikel leg ik meer uit over een kwitantie en kun je gratis een voorbeeld downloaden.

Een e-book maken

In dit artikel leg ik uit hoe mijn Blog Academy e-book (niet meer te koop) tot stand is gekomen en hoe je zelf makkelijk een e-book kunt maken.

Zo benader je bedrijven voor een samenwerking

Als je een tijdje aan het bloggen bent, vind je het wellicht leuk om samenwerkingen te gaan doen. In dit artikel leg ik uit hoe je bedrijven op een nette en professionele manier kunt benaderen voor een samenwerking. Ik leg uit waar bedrijven op letten en ook welke dingen je beter niet kunt doen.

Instagram tips

Over Instagram heb ik denk ik wel tientallen artikelen geschreven de afgelopen jaren. Er is dan ook zo veel over te vertellen, dat mijn tweede e-book (wat nu in de maak  is) volledig aan dit onderwerp geweid is. Op mijn blog zoeken jullie voornamelijk naar Instagram tips, een aantal daarvan vind je in dit artikel.

Hoe start ik een webshop?

Vorig jaar startte ik mijn eigen webshop waarin in nog steeds met veel plezier sieraden verkoop. In dit artikel leg ik uit hoe je zelf een webshop kunt starten en welke dingen handig zijn om te weten.

Zo schrijf je een goede blogpost

Bij bloggen hoort natuurlijk schrijven. De een schrijft van nature heel makkelijk en bij de ander kost het veel meer moeite. In dit artikel leg ik uit hoe je een goede blogpost schrijft en geef ik je hopelijk een leidraad om aan te houden.

Tot slot

Alle Blog Academy artikelen zijn gebaseerd op mijn eigen onderzoeken en ervaring. Ik wil benadrukken dat er op elke regel uitzonderingen zijn en dat er niet één manier is om online ondernemen (zo noem ik alles bij elkaar) goed te doen. Mocht je specifieke vragen hebben die niet op mijn blog beantwoord worden, laat me die dan vooral weten!

Wil jij meer leren over bloggen en meer geld verdienen met je blog? Check dan mijn Boost je Blog training!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Gundi

  Hoi
  Ik zie dat je hier spreekt over een KVK. Is dat dan mogelijk om aan te vragen voor een blogger of content creator? Ik hoorde dat dat niet mocht. Ik zou het nu eindelijk graag eens echt weten hoe het moet. Super dat je dit artikel schreef!

  juni 27, 2020 at 10:26 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ik kan je vraag helaas niet beantwoorden omdat ik niet precies weet hoe de wet in Belgie is! In Nederland mag het gewoon en als je twijfelt kun je het beste gewoon de KVK bellen!

   juni 28, 2020 at 9:09 am Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.