video

Blog Academy | Mijn eerste video staat online!

april 15, 2019

Ik vind het zo spannend, maar mijn eerste video staat online! Ik vertel je graag wat meer over mijn videoplannen en wat dit voor de rubriek Blog Academy gaat betekenen.

Waarom video´s?

Ik kreeg eigenlijk na elk artikel wel vragen van mensen die het onderwerp in videovorm wilden zien. Ik besloot een poll op Instagram te houden en vroeg of er onder mijn volgers daadwerkelijk interesse was in Blog Academy video´s. Ruim 80% stemde ja en dat kon ik natuurlijk niet negeren.

Wat voor video´s ga je maken?

In eerste instantie ga ik alle Blog Academy artikelen ¨verfilmen¨. Een groot deel van de onderwerpen die hier als artikel verschenen zijn prima te verwerken in een video en dat ga ik dan ook doen. Ik ben voorlopig niet van plan om onderwerpen alleen als video te gaan behandelen omdat het dan echt lastig wordt om elke week wat nieuws te bedenken. Zie het meer als een aanvulling of als bonus als je meer van video´s dan van artikelen houdt.

Wat betekent dit voor Blog Academy?

Er komt gewoon nog steeds elke week (op deze week na dan) een Blog Academy artikel online. Ik wil proberen wekelijks een nieuwe video te plaatsen maar ga daar niet elke week een artikel over schrijven. Als je op de hoogte wilt blijven, kun je je dus het beste abonneren op mijn kanaal.

De eerste video

Mijn eerste video gaat over beginnen met bloggen. Voornamelijk qua geluid en licht is het nog niet de kwaliteit die ik hoop te bieden, maar daar wordt aan gewerkt.

Best spannend maar ik vind het zo leuk om op deze manier nog meer mensen te bereiken met mijn tips. Mocht je feedback voor me hebben omtrent de video, laat die dan vooral weten!

Kijk jij liever een video of lees je liever een artikel?

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.