Instagram Slider

win

Beauty | Win 100 beauty producten!

september 6, 2019

Win 100 beauty producten! In de nieuwste video op mijn Youtubekanaal geef ik één pakket weg met daarin 100 beauty producten. Kijk snel de video om te zien hoe je kans maakt! Ik beloof alvast dat je geen 80 stappen moet doen en dat winnen heel eenvoudig is.

There we go again!

Vorig jaar gaf ik hier op mijn blog al een pakket weg met 100 producten, daar werd erg positief op gereageerd. Omdat ik mijn Youtube kanaal graag wat meer bekendheid wil geven, besloot ik dit jaar de winactie daar in te zetten. Ik vind het ontzettend leuk om video´s te maken maar het kost veel tijd voor iets wat op dit moment weinig bekeken wordt. Ik wil ook niet meteen de handdoek in de ring gooien dus dit leek me wel een leuke actie om wat meer mensen te gaan bereiken. In onderstaande (korte) video vertel ik hoe je dit toffe pakket met daarin 100 (nieuwe) beauty producten kunt winnen.

Let op!

Als je de video hier op mijn blog bekijkt en graag mee wilt doen, is het belangrijk dat je een reactie achter laat op de video op Youtube. Reacties onder mijn artikel vind ik ontzettend leuk, maar tellen niet mee voor de loting. Alle overige voorwaarden en data vind je in de beschrijving van de video. Als je de video deelt op een social media kanaal en mij tagt, krijg je een extra kans, zonder account op Youtube is het dit keer niet mogelijk om kans te maken.

Ga jij mee doen?

Win je liever een planner? Check deze winactie.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Bettie

  Wauw! Toffe winactie.

  september 6, 2019 at 6:21 pm Reply
 • Xaviera Jamie

  Ik kan geen opmerking plaatsen onder het youtube filmpje terwijl ik graag mee wil loten!

  september 10, 2019 at 7:50 am Reply
  • Mira Ennen

   Krijg je een bepaalde melding of wat lukt er niet? Xx

   september 10, 2019 at 12:32 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.