Beauty | Too Cool For School Egg Mousse Facial Mask

augustus 24, 2018

Too Cool For School is een merk dat ik al een aantal jaar tegen kom bij Sephora. Elke keer spreekt het me aan, maar door de relatief hoge prijzen, had ik nog nooit wat meegenomen om te proberen. Toen ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk een grote rode kortingssticker op dit Egg Mousse Pack zag zitten, twijfelde ik uiteraard geen moment. En ondanks dat je dit product niet bij je plaatselijke drogist vindt, wilde ik er toch een artikel over maken.

Too Cool For School
Waarom het Egg Mousse Pack voor de helft weg ging weet ik niet. Ik kan me bijna niet voorstellen dat ´ie er uit gaat omdat ik op internet alleen maar lyrische verhalen hoor. Misschien dat het een oude batch was, of dat de verpakking gaat veranderen, i don´t know.

Het Egg Mousse Pack van Too Cool For School is een gezichtsmasker in mousse-vorm. De mouse is romig en meringue-achtig en bevat ei-extracten. Ik ben zelf enorm fan van de producten met ei van Tony Moly en dat is denk ik niet voor niets. We zien steeds vaker ei terug in beauty producten, onder andere door de grote hoeveelheid vitamine B, die enorm voedend en verzorgend werkt. Dit masker beloofd dan ook een ¨rough¨ skin weer helemaal zacht en glad te maken, in slechts 5 minuten.


Je kunt het masker 2-3 keer per week gebruiken, en het hoeft dus niet echt in te trekken. Je gebruikt het door eerste de bus goed te schudden en een ruime hoeveelheid over je gezicht te verdelen en te masseren. Vervolgens spoel je je gezicht goed af met warm water, en klaar. Geen ¨echt¨ masker dus dat je een tijdje in laat trekken maar wel een masker wat je bijvoorbeeld voor het douchen even snel kunt aanbrengen.


De mousse is eigenlijk precies zoals verwacht, luchtig, maar toch redelijk stevig en een neutrale geur. Eenmaal op het gezicht aangebracht voelt de mousse zacht aan en begint ´ie een beetje te bruisen, lekker tintelend gevoel wel. Na het afwassen voelt mijn huid inderdaad zéér zacht en oogt mijn gezicht wat stralender. Op internet las ik veel dat mensen met een onzuivere huid op de lange termijn een meer egale huid zeiden te krijgen van dit masker. Ik merk zelf eerlijk gezegd geen verschil op puistjes-gebied en zou voor dat doeleinde dan ook een ander masker kiezen.


Ik vind het een fijn masker, maar ben niet zo lyrisch als veel mensen op het internet. Mijn huid wordt heel erg zacht van het masker, heel prettig maar ik heb toch ook liever iets ¨fris¨ in een masker. Ik heb best wel een onzuivere huid en mis in dit masker iets wat mijn huid schoon en gereinigd doet aanvoelen. Lekker dus wel, maar ik denk dat je hier meer plezier van hebt bij een normale of droge huid. De mousse substantie vind ik leuk en ook handig om even snel te gebruiken voor het douchen. Je vindt Too Cool For School dus bij Sephora (o.a. in Dusseldorf_ en dit masker kost rond de €18. De make-up van Too Cool For School probeerde ik nog nooit, maar die is makkelijker verkrijgbaar via Bol.com en ziet er ge-wel-dig uit.
Heb jij wel eens iets van Too Cool For School geprobeerd?

*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

13 Comments

 • Nicole Orriëns

  Nee, nog nooit. En ik kende het merkt ook niet. Maar fijn dat er korting op was zeg!

  augustus 24, 2018 at 12:29 pm Reply
 • Luc van de Wiel

  Interessant artikel!

  augustus 24, 2018 at 12:37 pm Reply
 • Natalie

  Ziet er een super tof merk uit, maar ik kende het nog niet! De verpakkingen zien er alvast leuk uit om cadeau te krijgen! Ik hou persoonlijk wel meer van creme maskers die lekker opdrogen!

  augustus 24, 2018 at 1:18 pm Reply
 • Danielle

  ik moet wel wennen aan het idee van ei in een verzorgingsproduct. Klinkt verder heel goed!

  augustus 24, 2018 at 3:38 pm Reply
 • Sonja

  Oh ik wil ook nog een keer zo’n ei masker proberen. Nu kan ik in de keuken wel een paar klutsen, maar dit ziet er aangenamer uit!

  augustus 24, 2018 at 5:10 pm Reply
 • ingrid

  ik kende dit helemaal niet maar ziet er wel leuk en fijn uit. misschien maar eens proberen

  augustus 25, 2018 at 6:58 am Reply
 • Ellen

  Ik had nog nooit gehoord van dit masker! Leuk om dit te ontdekken!

  augustus 25, 2018 at 7:12 am Reply
 • Janet | thatonetime

  Ik ken het product niet maar de flacon ziet er leuk uit. Ik weet niet of ik producten met ei zo fijn ga vinden als beautyproduct.

  augustus 25, 2018 at 7:37 am Reply
 • Mei Qi

  Ik ken het merk niet, maar het ziet er erg fijn uit!

  augustus 25, 2018 at 8:47 am Reply
 • dresses and daisies

  Ik had nog niet eerder van het merk gehoord… klink fijn.

  augustus 25, 2018 at 8:47 am Reply
 • Yousra Yasmine

  Wow dit ziet er zo leuk uit! Ik wil ook wel een keer zon masker proberen!
  Liefs,
  Yousra Yasmine

  augustus 25, 2018 at 9:50 am Reply
 • Danielle

  Nog nooit van gehoord haha en dus ook nog nooit gebruikt. Ziet er wel heel grappig uit en leuk die naam ervan haha.

  augustus 26, 2018 at 12:18 pm Reply
 • Dhini

  Het klinkt als een fijne masker. Nog nooit van gehoord dit merk.

  augustus 27, 2018 at 8:01 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.