Beauty | The Body Shop: Wild Argan Oil Solid Lips

september 19, 2014
Het lijkt wel of de hele wereld weg is van argan olie, overal duiken producten op met argan olie, je schijnt het zelfs te kunnen verwerken in je eten.
Ik testte al eerder argan olie voor in mijn haar (review) en besloot nu eens te kijken hoe het op mijn lippen bevalt!

The Body Shop kwam onlangs met een nieuwe productlijn vol argan olie. Een lijn vol verzorgingsproducten herkenbaar aan het argan nootje op de verpakking.

Mij viel direct op dat op deze lippenbalsem niet staat dat er argan olie in verwerkt zit, in ieder geval niet op de voorkant. Niet echt slim van TBS vind ik want het is commercieel erg handig om argan olie te verkopen. Maar goed, ze zullen er ongetwijfeld een reden voor hebben gehad.
Deze lippenbalsem op oliebasis zou zelfs de droogste lippen weer zacht moeten krijgen. Fair Trade Argan olie uit Marokko en een keur aan andere ingrediënten verzorgen en verzachten je lippen.
Het blikje is mooi goudkleurig en gaat makkelijk open. Met sommige blikjes is het altijd een heel gevecht en dan hoeft het van mij niet meer. De substantie ziet er qua kleur niet echt aantrekkelijk uit maar daar kijken we even doorheen.
Qua structuur doet het me denken aan Rosebud Salve (review), niet te zacht en niet te hard. Je krijgt geen klodder aan je vinger maar hoeft ook niet door het potje te schrapen om wat op je lippen te krijgen.
Eenmaal op je lippen voelt dit product ontzettend zacht aan. Het product bevat geen kleur, je ziet alleen wat glans. Het trekt niet echt snel in, echt een zeer verzorgende balsem en niet eentje om je lippenstift overheen aan te brengen. In de winter loop ik altijd met gescheurde lippen en ik denk en hoop dat ik dan heel veel plezier ga hebben van dit kleine gouden blikje!

Dit blikje kost €7 en is te koop bij The Body Shop.

Wat is jullie favoriete lippenbalsem?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.