sweet bunny hare

Beauty | Sweet Bunny Hare Haarvitamines

februari 11, 2020

In de hoop mijn coupe nog enigszins te redden, probeer ik regelmatig haarvitamines. Daar zien jullie niet heel vaak iets van terug omdat ik een variant altijd 3 tot 6 maanden gebruik voor ik een mening vorm. Vandaag is het na 3 maanden testen eindelijk tijd voor een artikel over de Sweet Bunny Hare Haarvitamines.

Sweet Bunny Hare

Deze kleine gummies in de vorm van konijntjes zitten vol vitamines die je haar ten goede komen. De vitamines beloven voor lang, mooi en gezond haar te zorgen én meer glans en minder haarbreuk. De dosis aanwezige Biotine is vooral vrij hoog; namelijk 1667% van de normale dagelijkse hoeveelheid. Dat is gelukkig geen overdosis en biotine stimuleert de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid, die vetzuren zijn dan weer belangrijk voor het groeien van je haar. Sweet Bunny Hare is volledig vegan én glutenvrij. Voor het optimale effect wordt aangeraden om de gummies minimaal 3 maanden te gebruiken.

Wat is het verschil tussen Sweet Bunny Hare en Sugar Bear Hair?

Misschien heb je ooit mijn Sugar Bear review gelezen en weet je dat ik daar zeer over te spreken ben. Sugar Bear en Sweet Bunny Hare worden vaak vergeleken en ik was dan ook erg benieuwd naar de verschillen, ook omdat de bunnies toch al gauw zo´n €15 goedkoper zijn pér potje. Allereerst; Sweet Bunny is vegan en halal, Sugar Bear is ¨slechts¨ vegetarisch, als je dus volledig vegan eet dan is de keuze gauw gemaakt. In de ingrediënten zitten verder weinig verschillen maar wel een paar. Het belangrijkste verschil is de variant Vitamine D, Vitamine D stimuleert de bestaande haarfollikels waardoor je haar wat sneller groeit. Sugar Bear bevat Vitamine D3, Sweet Bunny Vitamine D2 en die laatste is net wat minder sterk dan de andere. In theorie heeft Sugar Bear dus een sterkere werking dan Sweet Bunny Hare. De Vitamine D is echter maar één ingredient terwijl de rest nagenoeg hetzelfde is, het is dus maar de vraag of dat verschil in zulke kleine hoeveelheden echt te merken is.

De ingrediënten

Bij deze voor de liefhebbers nog even de volledige ingrediëntenlijst, via deze link vind je een afbeelding waar je de lijst van Sugar Bear er naast ziet. Nu krijg ik wel eens te horen van mensen dat je dit ¨toch ook gewoon via voeding binnen kunt krijgen¨. Dat zou wellicht kunnen maar ik heb zelf geen zin om de hele dag bij te gaan zitten houden wat overal in zit en vind twee van die gummies dan een stuk makkelijker. De gummies zijn overigens mierzoet, even wennen maar niet echt vies.

Wat heb ik gemerkt qua effect?

Ik heb zeker wat gemerkt qua effect of beter gezegd, ik merk het altijd vooral als ik een periode geen haarvitamines slik. Mijn haar lijkt iets sneller te groeien en oogt wat gezonder en is minder breekbaar. De eerlijkheid gebied me om wel te zeggen dat het groeien bij Sugar Bear véél sneller leek te gaan. Echter gebruik ik op dit moment niet exact dezelfde haarproducten als toen ik Sugar Bear nam dus of deze vergelijking 100% eerlijk is weet ik niet.

sweet bunny hare

Eindoordeel

Sugar Bear vond ik dus wat beter maar als ik naar de feiten kijk; niet dezelfde haarproducten en nagenoeg geen verschil in ingrediënten, denk ik eerder dat dat toeval is dan dat ze écht beter werken. De werking van vitamines kan per persoon en levensstijl enorm verschillen maar als je wilt beginnen met haarvitamines zou ik Sweet Bunny absoluut aanraden omdat die potjes aanzienlijk goedkoper zijn en prima lijken te werken; mijn haar groeit sneller en oogt mooier. Als Sweet Bunny Hare niet werkt, kun je altijd nog overstappen naar Sugar Bear á €33 per pot. De Sweet Bunny Hare Haarvitamines zijn gewoon te koop via deze link bij bol.com, een potje waar je een maand mee doet kost €19,99.

Gebruik jij haarvitamines?

*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

7 Comments

 • Lisa Braithwaite

  Ik gebruik biergist pillen van kruidvat mega blij van huid mooi en haar groeit en voelt sterker aan ? nagels groeien ook rapper trouwens en zijn veel sterker

  februari 11, 2020 at 12:29 pm Reply
  • Michelle Kaiser

   Dat klinkt goed.

   februari 11, 2020 at 12:38 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ja daar hoor ik vaker goede verhalen over, ga ik zeker eens proberen!

   februari 11, 2020 at 12:39 pm Reply
   • Lisa Braithwaite

    Zeker doen ik merk echt een groot verschil en ik de k als ik mij niet vergis dat het maar 3.99 is voor een potj en ik doe er 3 maanden mee ?

    februari 11, 2020 at 12:52 pm Reply
    • Mira Ennen

     Jaa dat is een lekkere besparing, ga me er eens in verdiepen!

     februari 11, 2020 at 12:54 pm Reply
 • bychristiana

  Ik gebruik ook haarvitamines, alhoewel die van mij er lang niet zo leuk uitzien als deze. Ik vind het zelf altijd lastig om te zeggen of de vitamines nu echt wat doen, maar mijn kapper geeft de laatste tijd wel steeds aan dat mijn haar er een stuk beter uitziet dan een tijd geleden. Na een grote operatie heb ik erg veel last gehad van haaruitval en toen ben ik ook eigenlijk heel bewust extra vitamines voor mijn haar gaan slikken.

  februari 11, 2020 at 4:06 pm Reply
 • OASE Hair Vitamins

  Steeds vaker duiken haarvitamines op en geloof echt dat een gezonde haargroei van binnenuit komt en daarbij dus ook je voeding belangrijk is. SugarBearHair is een prima alternatief, maar veel weten niet dat ze veel te veel biotine in de snoepjes verwerkt hebben, waardoor sommige dus last kunnen krijgen van acne! Maar inderdaad, zoals je zelf aangeeft: de werking van vitamines kan per persoon verschillen! Goed geschreven review.

  februari 17, 2020 at 12:14 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.