Beauty | Rimmel London Glam Eyes Eye Shadow

augustus 7, 2014
Voor de non-talenten met oogschaduw onder ons (zoals ikzelf) zijn dit soort doosjes een fantastische uitvinding. De kleurtjes passen bij elkaar en op de achterkant vind je precies waar iedere kleur aangebracht dient te worden. Ook wij (de non-talenten) komen er wel.
Ik vond dit doosje van Rimmel bij de Action voor nog geen €2, een goede gelegenheid om eens te testen hoe met de kwaliteit van Rimmel oogschaduw zit. Ik koos voor kleur 005 English Rose.
De nummertjes! Buitengewoon noodzakelijk voor mij! Ik weet inmiddels natuurlijk wel een beetje hoe, wat en waar maar vind het toch fijner als Rimmel het even voor zegt.
1.Highlighter, deze gaat op je wenkbrauwbot.
2. Deze gaat over je gehele ooglid.
3. Deze gaat in je crease (de geul tussen je ooglid en je wenkbrauw bot waar oogschaduw van slechte kwaliteit altijd in kruipt).
4. Buitenste ooghoek.
Als je deze instructies volgt, kan het gewoon niet meer misgaan. Als je thuis niet dit doosje hebt maar wel vergelijkbare kleuren (qua donker en licht eventueel) kun je dit schemaatje prima gebruiken.
De swatches op mijn arm maakten mij meteen enthousiast, ik heb maar een klein beetje oogschaduw aangebracht met het bijbehoren kwastje en de pigmentatie is geweldig!
Ik heb de swatches echt weg moeten wassen met remover, goed begin!
Ik heb de oogschaduw aangebracht volgens de instructies op het doosje, gewoon met het bijbehorende kwastje, zonder oogschaduwbasis.
De eerste dag dat ik de oogschaduw droeg ging ik naar een festival en was het redelijk warm, hij bleef prima zitten, vervaagde iets en creasde amper.
De tweede dag was het wat minder warm en zat ik gewoon thuis, ‘s avonds zat de oogschaduw nog nagenoeg perfect en had wederom amper gecreasd.
Toppertje dus en Rimmel is zeker voor herhaling vatbaar!
Ik durfde het nog niet aan om een look te maken, deze kunnen jullie wel binnenkort verwachten op Instagram!
Welk merk oogschaduw vinden jullie fijn?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.