Pineapple Exfoliating Wipes

Beauty | Sephora Pineapple Exfoliating Wipes

juli 20, 2018

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk ging ik flink los. Ik kocht wat bijzondere dingen om te testen, maar ook wat ¨gewone¨ dingen, waar onder deze doekjes. Sorry trouwens dat dit het derde artikel op een rij is met een slecht verkrijgbaar product (want geen Sephora in Nederland). Een kwestie van slechte planning, laten we het daar maar op houden;). Vandaag in ieder geval deze Pineapple Exfoliating Wipes van Sephora.

Pineapple Exfoliating Wipes

In deze verpakking vind je 25 exfoliërende doekjes die je kunt gebruiken om je make-up te verwijderen (pas op met je ogen), of je gezicht op te frissen. De doekjes zijn dermatologisch getest en verrijkt met natuurlijk ananas-extract. Door te exfoliëren voelt je huid zachter aan en zijn poriën minder zichtbaar. Je huid zou er na gebruik van deze doekjes verzorgd en gepolijst uit zien, aldus Sephora.

Twee verschillende kanten

De doekjes hebben twee verschillende kanten, en zijn dan ook op twee verschillende manieren te gebruiken. Aan de ene kant vind je kleine bobbeltjes die gemakkelijk dode huidcellen verwijderen, en onzuiverheden aanpakken. Deze bobbelige, en exfoliërende kant voelt best wel hard aan op de huid. Niks subtiel, echt alsof je met redelijk scherpe suikerkorrels over je gezicht gaat. Ik vind het wel prettig, maar met een gevoelige huid zou ik dit absoluut niet aanraden.

De zachte kant reinigt je gezicht en verwijdert gemakkelijk je make-up. Deze kant voelt heerlijk zacht aan, en geeft zelfs bij de ogen totaal geen irritatie. Sephora adviseert deze doekjes 2x per week te gebruiken, waarmee ze denk ik vooral doelen op het exfoliërende gedeelte.

Eindoordeel

Van het hele ananas gebeuren merk ik weinig. Ik ruik een hele subtiele, ietwat chemische ananaslucht en een sterke geur die me aan appels doet denken. Jammer wel, ik had op zomers geurende doekjes gehoopt, dat is niet echt het geval. Qua werking vind ik ze erg prettig. Mijn make-up is makkelijk te verwijderen en de exfoliërende kant vind ik echt een toevoeging voor een extra fris gevoel. Mijn huid reageert goed op de doekjes, en oogt schoon en verzorgd, zonder irritatie. Aanrader wel, al zou ik als ze die hebben (dat weet ik niet zeker), eerder een andere geurvariant van de doekjes uitkiezen. Je vindt de Pineapple Exfoliating Wipes bij Sephora, één verpakking kost €5,99.

Heb jij een favoriet van Sephora eigen merk?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.