Instagram Slider

opgemaakt

Beauty | De derde opgemaakt video staat online!

augustus 30, 2019

Voor de liefhebbers van opgemaakt video´s heb ik leuk nieuws; de derde editie staat online! In onderstaande video laat ik zien welke producten ik de afgelopen week opmaakte én geef ik kleine reviews.

Opgemaakt #3

Ik kreeg vorige keer een aantal vragen van mensen die het nogal raar vonden dat ik zo veel producten in een paar weken op maak. Echter is deze momentopname van wanneer de producten op zijn gegaan en betekent dat niet dat ik er ook in de voorgaande weken aan begonnen ben. Ik gebruik veel producten door elkaar en sommige zijn dus maanden of zelfs jaren in gebruik voor ze op gaan. In deze video zie je onder andere mijn favoriete deo, iets van Weleda wat niet beviel én een topper van Lush.

Thanks!

Bedankt voor het kijken, abonneer je vooral op mijn kanaal als je meer video´s wilt zien. Mocht je de producten willen bekijken; in de beschrijving van de video (op Youtube) vind je alle linkjes naar verkooppunten en eventuele reviews. Volgende week ben ik weer bij jullie terug met een nieuwe video. Wellicht wordt het een shoplog maar daar ben ik nog niet helemaal uit, we gaan het zien!

Gebruik jij ook één van deze producten?

*Dit artikel bevat mogelijk affiliate links, de video bevat gekregen producten.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.