Olive Way 3 in 1 Facial Cleanser

Beauty | Olive Way 3 in 1 Facial Cleanser

juni 28, 2018

Op sommige producten ben ik op slag verliefd, zo ook op deze Olive Way 3 in 1 Facial Cleanser, nog voor ik ´m uberhaubt geprobeerd had. Inmiddels heb ik ´m ook even wat grondiger getest dan alleen die eerste indruk en vertel ik jullie graag wat meer over dit bijzondere natuurlijke product.

Olive Way 3 in 1 Facial Cleanser

Olive Way maakt cosmetica met zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten, daarmee maken ze gebruik van de kwaliteiten die de natuur te bieden heeft. Het merk heeft zich laten inspireren door de olijfboom, een bijzondere én waardevolle boom. De olijfboom staat symbool voor vrede, eeuwige macht, geluk, zuiverheid en harmonie. Olive Way voelt zich sociaal en ecologisch verantwoordelijk en draagt zeker haar steentje bij met de manier waarop zij producten produceren. In de producten zien we onder andere geen parabenen, siliconen en conserveringsmidden. De verpakkingen zijn duurzaam ontworpen en recyclebaar, de inhoud (het product dus) is niet getest op dieren.

Olive Way 3 in 1 Facial Cleanser

Deze 3 in 1 gezichtsreiniger verwijdert make-up, reinigt én verzorgt je huid. De formule bevat kamille (kalmerend) en toverhazelaar. Toverhazelaar, ook wel witch hazel genoemd, is een heel bijzonder ingrediënt omdat het vaak ook los gebruikt wordt als toner. Toverhazelaar versterkt je huid, stimuleert doorbloeding, werkt zuiverend en verfijnt poriën en rimpels. Op de verpakking vind je een duidelijke checklist met wat er wel en niet in de reiniger zit, zo bevat deze zoals ik al zij geen siliconen en parabenen. Duidelijk aangegeven is dat de formule wel parfum. alcohol en sporen van noten bevat. Verder zijn de ingrediënten in de spray 97,2% natuurlijk.

In gebruik

Niet heel verrassend is denk ik dat ik dit echt een héél fijn product vind, ronduit geweldig. Je sprayt een klein beetje op een watje en kunt dan heel gemakkelijk je make-up of gewoon vuil verwijderen. Het reinigen gaat makkelijk maar voelt ook mild. Wat ik echt een enorm pluspunt vind, is dat mijn huid na gebruik voelt alsof ik een lichte crème heb opgesmeerd. Mijn huid is best wel vet in de zomer en er zijn vrijwel geen crèmes, zeker in de ochtend, die ik fijn vind. Als ik deze spray gebruik, heeft mijn huid eigenlijk geen behoefte meer aan verdere verzorging, ik gebruik alleen nog een mini beetje serum en mijn huid voelt de hele dag comfortabel.

Eindoordeel Olive Way 3 in 1 Facial Cleanser

Voor mij één van de eerste 3 in 1 producten die zijn naam ook echt waar maakt. Mijn huid gaat hier echt heel lekker op en helemaal voor op vakantie vind ik dit een fantastisch multifunctioneel product. Een flesje van 150ml kost €16,95, geen budget product dus, maar wat mij betreft absoluut het geld waard. Je doet maanden (afhankelijk van hoe je ´m gebruikt natuurlijk) met de spray en ik kan weinig producten bedenken die ik zó fijn vind. Mega mega mega aanrader dus en één van de fijnste producten die ik ooit heb mogen testen. Je vindt ´m dus bij Olive Way in de webshop én in de winkel in Bloemendaal!

Heb jij wel eens iets van Olive Way geprobeerd?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Lotje

    Ik kende dit merk nog niet maar zo fijn dat er steeds meer natuurlijke merken zijn! Fijn dat er kamille inzit!

    juni 29, 2018 at 8:01 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.