Instagram Slider

Opgemaakt

Beauty | Er staat weer een nieuwe opgemaakt video online!

oktober 14, 2019

Vorige week kwam er eindelijk weer een nieuwe opgemaakt video online op mijn kanaal. Ik nam onlangs een stapje terug qua filmen maar kon het toch niet laten om mijn opgemaakte producten te laten zien. Alles uiteraard weer met een kleine review en het zijn meer producten dan ooit!

De video

Het was even inkomen na een paar weken geen video en de routine zat er nog niet helemaal in. In onderstaande video laat ik weer zien welke producten ik de afgelopen periode heb opgemaakt. Ik had een flinke berg producten verzameld en de merken zijn zeer uiteenlopen. Uiteraard komen er ook weer een aantal favorieten voorbij, als je vaker mijn video´s kijkt kun je ze inmiddels wel opnoemen denk ik. Alle linkjes naar de producten vind je in de beschrijving op Youtube.

Word fan!

Thanks als je de video gekeken hebt, word ik blij van! Natuurlijk vind ik het ook vet leuk als je de video een duimpje omhoog geeft en je abonneert op mijn kanaal. Ik ben snel weer bij jullie terug met een nieuwe video!

Welk product uit de video zou jij graag willen proberen?

*Deze video bevat gekregen producten. De beschrijving op Youtube bevat affiliate links, deze zijn te herkennen aan een * voorafgaand aan de link.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.