Instagram Slider

opgemaakt video

Beauty | Mijn eerste opgemaakt video!

juli 15, 2019

leeJaren lang maakte ik hier elke maand een artikel over de producten die ik opmaakte. Vorig jaar merkte ik dat ik de artikelen niet heel leuk meer vond om te maken én dat ze ook niet echt goed gelezen werden. Sindsdien laat ik af en toe wat opgemaakte producten zien op Instagram, een opgemaakt video leek me echter ook wel leuk!

Mijn eerste opgemaakt video

Bij deze dus mijn eerste video met opgemaakte artikelen! Ik heb bewust gekozen voor niet te veel items zodat ik even kon oefenen en om te kijken of het jullie uberhaubt aanspreekt. In principe wil ik gewoon elke maandag een Blog Academy video blijven maken en is dit een uitzondering. Stiekem zijn er op de achtergrond natuurlijk wel wat plannen dus wie weet komt er een vaste dag voor beauty video´s óf doe ik het af en toe in plaats van.

Ik vond het in ieder geval erg leuk om een keer wat anders te proberen op video gebied en ik hoor heel graag jullie feedback! Van het feit dat mijn shirt vrij raar zit ben ik me trouwens bewust. Ik zag dit bij het editen (net als een gek plukje haar), maar dit zijn voor mij geen redenen om een video helemaal opnieuw op te gaan nemen. Ik ben nog even aan het kijken hoe ik de video´s het beste kan integreren hier op mijn blog. Voor nu even een lijstje met alle links die ik benoem:

Kijk jij graag een video met opgemaakte artikelen of lees je toch liever een artikel?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Elles

  Wat een leuke video! Ik hou van opgemaakt video’s!
  Liefs,
  Elles

  juli 15, 2019 at 8:01 pm Reply
 • Yvet

  Leuk! Ik hou hiervan

  juli 19, 2019 at 8:10 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.