me time

Beauty | Me time met Kneipp + winactie!

mei 20, 2020

Me time is zo ontzettend belangrijk. Iedereen is tegenwoordig druk met van alles en met iedereen, onszelf vergeten we daarin nog wel eens. Even tijd voor jezelf is nodig om op te laden en waarom zouden we niet zo goed voor onszelf zorgen, als we dat voor anderen doen?

Ik en me time

Ik denk dat ik bovengemiddeld veel me time neem, ik vind het gewoon heel fijn om aandacht aan mezelf te besteden. Op die momenten ga ik graag in bad, lees ik een boek of smeer mezelf uitgebreid in voordat ik ga slapen. Ook spontaan een uur pauze nemen en van de zon genieten of even een serie kijken; ik doe het regelmatig. Mijn favoriete moment is denk ik wel de avond, fijn om even met verzorging en daarmee, voor mij, ontspanning bezig te zijn voor ik ga slapen.

Me time met Kneipp

De afgelopen week vulde ik mijn me time in met de mooie producten van Kneipp. Ik douchte wat vaker dan normaal, ging dan uitgebreid scrubben en sloot het af door mezelf in te smeren met olie, bodylotion en handcrème. De roze lijn met amandelbloesem was nooit echt een favoriet maar is dat inmiddels wel geworden. Hij is zoet maar door het bloemige ook lekker als je normaal geen fan bent van zoetige geuren. Hij doet luxe aan en geeft me een warm en gezellig gevoel, precies waar ik behoefte aan heb tijdens de me time momenten. Ook gebruikte ik zelden zo lang achter elkaar zo veel producten uit één lijn; ik besefte me dus niet hoe lekker dat eigenlijk is. Mijn huid is extreem zacht, heeft een mooie glow én ik ruik subtiel naar amandelbloesem.

Winactie

Ik mag drie van mijn lezers een fijn me time pakket vol Kneipp producten weg geven. Je mag alleen mee doen als je me belooft om wat extra me time te nemen als je gewonnen hebt! Je maakt kans door een leuke positieve (geen zeurverhaal) reactie achter te laten onder dit artikel. Zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je kan bereiken. De winactie loopt tot volgende week woensdag 27 mei 12:00, daarna loot ik de winnaars.

Hoe vul jij je de momenten voor jezelf graag in?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

121 Comments

 • Irma

  Mmm heerlijk! Mijn me-time momentje bestaat uit een heerlijk warm bad als ons heerlijke energieke dochter op bed ligt 😉 Even bijtanken en opladen!

  mei 20, 2020 at 7:03 am Reply
  • Iris Bakker

   Mijn jongste mag in het najaar ook naar school, et voila, daar krijg ik zomaar 2 dagen extra me time! Ik heb al helemaal zin in uitgebreid badderen, rustig mijn haar wassen, maskertje op, boekje lezen in de hangmat die ik voor moederdag heb gekregen, heerlijk! De producten van Kneipp kan ik daar natuurlijk goed bij gebruiken

   mei 20, 2020 at 8:58 am Reply
   • Bettie

    Ik houd ook erg van me-time. Elke dag neem ik sowieso een momentje voor mezelf. Dan lees ik een boek, mediteer ik een beetje of ga ik Netflixen. Ligt een beetje aan mijn humeur en waar ik zin in heb.

    mei 20, 2020 at 7:19 pm Reply
   • Loes van der Hek-den Harder

    Een glaasje port, terwijl ik drijf in een geurend bad, omringd door kaarsjes en weinig licht, met een luisterboek. Wat een oase van rust in een huis met twee kids!

    mei 23, 2020 at 1:05 am Reply
  • Yvonne D.

   Ohhhh dit pakket lijkt me echt heerlijk! ? Mijn me-time bestaat uit lekker douchen, fijn insmeren met bodylotion, even de tijd nemen om mijn gezicht goed te verzorgen, heerlijk vroeg in bed gaan liggen lezen en gewoon even lekker in de tuin zitten met een tijdschrift!

   mei 22, 2020 at 7:39 am Reply
  • Inge

   Na een dag lesgeven lekker met een boek op de bank, kop thee erbij, muziekje op de achtergrond.

   mei 22, 2020 at 3:18 pm Reply
  • Anja Remmits

   Zo toe aan me-time…
   Ontspannen, warm, heerlijk geurend bad. Daarna insmeren met bodylotion. Vervolgens met een goed boek op de bank.
   Zo nodig nu…

   mei 24, 2020 at 12:45 am Reply
   • Maria bos

    Ik beloof je dat ik er een relax moment van maak ? dat doe ik het liefste bij mijn moeder thuis lekker in bad en me daarna helemaal met bodylotion insmeren. Het liefste van kneip natuurlijk! Dus het zou heel gaaf zijn als ik won als arme student. Fingers crossed ?

    mei 24, 2020 at 5:42 pm Reply
 • Linda

  Herkenbaar! Ik had helemaal niets met deze geur en heb hem ook al even niet meer geroken. Wie weet ben ik ook wel om als ik het weer gebruik. 😉 me-time is schaars maar vul ik graag op met Netflix of een Japanse puzzel op het moment 🙂

  mei 20, 2020 at 8:19 am Reply
  • Marijke Witters

   Mijn me-time moment bestaat uit genieten van de zon? op het terras met een drankje? en een roddelboekje ? avondje netflix en een lekker lang bad met een boek van lucinda riley of nora roberts,santa montifiore en veel badschuim. Ik ben goed in me-time vrees ik?

   Maar zo krijg ik frisse knutselideen voor de kindjes van de noodopvang waar ik werk. Muziekinstrumenten maken,lakens versieren. win-win dus
   Me-time is dus onmisbaar!???

   Marijke

   mei 20, 2020 at 8:45 am Reply
   • Tessa

    Aanstaande dinsdag (26 mei) word ik 30 dus dit is een mooi kado en laat ik nou begin juni twee weken vrij hebben voor extra veel me-time! Wel doordat een vakantie natuurlijk niet door gaat maar met zo’n pakketje kan ik alsnog ontspannen 😀

    mei 21, 2020 at 3:12 pm Reply
   • Anja Remmits

    Zo toe aan me-time…
    Ontspannen, warm, heerlijk geurend bad. Daarna insmeren met bodylotion. Vervolgens met een goed boek op de bank.
    Zo nodig nu…

    mei 24, 2020 at 12:45 am Reply
  • Sjoukje

   Aah wat klinkt dat allemaal fijn! Het is toch ook super lekker om even me time te nemen! En ik ben er ook nog eens heel goed in!

   mei 20, 2020 at 9:50 am Reply
   • Yvette

    Heerlijk in bad met Kneipp, ik kan me geen betere me-time bedenken.

    mei 22, 2020 at 4:45 pm Reply
  • Marja

   Oh,wat héérlijk.Corona brengt ook mooie dingen , nu ik er over nadenk besef je des te meer wat er belangrijk is in het leven .En zorgen voor jezelf en je naaste geeft een tevreden en blij gevoel merk ik.Daarom ook voor mij graag nóg meer me-time met die heerlijke producten van Kneipp…❣️

   mei 20, 2020 at 2:21 pm Reply
   • Dineke Wiersema

    Me time is een wandeling maken met de hond in de ochtend als de rest nog op bed ligt, heerlijk!!

    mei 25, 2020 at 1:37 pm Reply
 • Sterre Visser

  Door het drukke leven dat ik heb (maar waar ik ook van houd) kom ik niet vaak aan een me-time moment toe maar nu in de quarantaine hebben mijn zusje en ik de gewoonte gemaakt om samen een maskertje te doen en samen te scrubben en zo en dat ben ik echt oprecht gaan waarderen en ook mega leuk gaan vinden! Dus ik hoop dat ik dit leuke pakket mag winnen en dan dit voort kan zetten met mijn zusje 🙂

  mei 20, 2020 at 8:23 am Reply
 • Anne-Wil Kraan

  Lekker met een serie of een film, maskertje op en mezelf daarna goed insmeren even niks hoeven allen maar rust

  mei 20, 2020 at 8:31 am Reply
 • Ling

  Eens per week plan ik een me-time voor mezelf. Dan ga ik uitgebreid in bad. Een gezichtsmaker en mijn lichaam scrubben. En daarna met een babyzachte huid de badkameruit komen. Heerlijk.

  mei 20, 2020 at 8:33 am Reply
 • Marianne

  Me time is met een vol huis iets moeilijker in te plannen maar des te meer geniet je van die momenten echt voor jezelf.
  Tijd voor RELAX!
  Als er veel in je wereld om je heen gebeurt, verklein je je cirkel en richt je je aandacht op de dingen die je zeld kan doen.

  mei 20, 2020 at 8:36 am Reply
 • Jeanelle

  Me-time….neem het te weinig dus daar gaat verandering in komen. Maskertje, voeten verzorgen, Netflix of een goed boek.

  mei 20, 2020 at 8:37 am Reply
 • Niky

  Me-time! Zo ontzettend belangrijk om in deze tijd te hebben(de huidige drukke wereld). Ik gun iedereen zo’n heerlijk pakket! ?

  mei 20, 2020 at 8:42 am Reply
 • Emma

  Heerlijk lijkt mij dit!! Merk af en toe dat ik te weinig me Time neem dus dan komt dit helemaal goed uit!! ? vooral nu mijn super schattige nichtje is geboren en ik dus waarschijnlijk ook wat minder slaap ga krijgen?

  mei 20, 2020 at 8:55 am Reply
 • Aline Bouma

  Wat heerlijk! Me time schiet er hier vaak bij in omdat ik het te leuk vind om anderen te verwennen met dit soort dingen. Geniet ik ook van. Dus dit is misschien een mooie kans om mezelf eens te verwennen?

  mei 20, 2020 at 9:04 am Reply
  • Laure

   Ik ben iemand die veel bezig is met verzorging. Als ik wat extra tijd steek hierin met bv. een maskertje, een crème, serum, … voel ik mij direct heel wat beter! Als ik mijzelf verzorg voel ik mij ook wat beter in mijn vel. Ik voel mij rustig en gelukkig. Ik doe ook graag gezichtsverzorging bij andere mensen! Maar me time vind ik wel belangrijk.

   mei 20, 2020 at 10:24 am Reply
 • Denise

  Ik heb nu zoveel vrije tijd dat je zou denken dat ik veel me-time zou pakken, maar schiet er gewoon bij in. Vind het dan ook heerlijk om met dezelfde lijn een hele ‘spa ervaring’ voor mezelf na te bootsen. Komt zeker goed met zo’n heerlijk merk als Kneipp!

  mei 20, 2020 at 9:11 am Reply
 • Nienke

  Aaah wat heerlijk! Kneipp is zo’n fijn merk 🙂

  mei 20, 2020 at 9:39 am Reply
 • Margriet Oranje

  In bad gaan is echt mijn ding! En Netflixen in bed 🙂 win graag iets van Kneipp, omdat deze producten natuurlijk zijn.

  mei 20, 2020 at 12:20 pm Reply
  • Saskia Rasker

   Kneipp is zoo lekker #blijkmaker
   Lavendel en amandelbloesem zijn mijn favorieten. De afgelopen twee jaar heb ik, nadat ik in een fikse burn-out terecht kwam, geleerd om regelmatig me-time in te lassen. De effecten zijn zo positief, als ik goed voor mezelf (blijf) zorg(en) kan ik ook beter voor m’n kinderen zorgen ?
   #eyeopener

   mei 20, 2020 at 1:16 pm Reply
  • Sabine ypenga

   Ik loot graag mee voor dit heerlijke pakket!

   mei 22, 2020 at 5:41 pm Reply
   • Maryse hocks

    Ik ben nu met zwangerschap verlof en gebruik nu de tijd om even bij te komen en op de toekomst te richten. Wat is nu heerlijker om mezelf te verwennen met dit heerlijke Kneipp pakket. Nu even lekker ontspannen voordat de drukte weer begint.

    mei 24, 2020 at 10:57 am Reply
 • Saskia Rasker

  Kneipp is zoo lekker #blijkmaker
  Lavendel en amandelbloesem zijn mijn favorieten. De afgelopen twee jaar heb ik, nadat ik in een fikse burn-out terecht kwam, geleerd om regelmatig me-time in te lassen. De effecten zijn zo positief, als ik goed voor mezelf (blijf) zorg(en) kan ik ook beter voor m’n kinderen zorgen ?
  #eyeopener

  mei 20, 2020 at 1:14 pm Reply
 • Galinka van Bokhorst

  Mijn me-time momentje is om na een heerlijke douche liefst met Kneipp producten lekker in bed te kruipen met een goed boek erbij zodat ik op deze manier even kan bijtanken. Daarna een virtuele knuffel van mijn goede vriend krijgen om goed te kunnen slapen en dan is dat een fijn einde aan mijn me-time momentje?

  mei 20, 2020 at 1:33 pm Reply
 • Marja

  Oh,wat héérlijk.Corona brengt ook mooie dingen , nu ik er over nadenk besef je des te meer wat er belangrijk is in het leven .En zorgen voor jezelf en je naaste geeft een tevreden en blij gevoel merk ik.Daarom ook voor mij graag nóg meer me-time met die heerlijke producten van Kneipp…❣️

  mei 20, 2020 at 2:22 pm Reply
 • Marian zw

  Heerlijk! Wie weet precies op mijn verjaardag krijg ik van jou wat extra me-time! Dat is voor mij zeker even lekker in bad. Vooral met producten die een lekker geurtje hebben, dat heeft een positief effect op mijn humeur 🙂

  mei 20, 2020 at 5:49 pm Reply
 • Anita H.

  Kneipp is altijd een goed idee. Enne…. ik ben single. Me-time nemen lukt wel. ;o)

  mei 20, 2020 at 8:27 pm Reply
 • Nadine

  Leuk! Ik doe mee! En dan neem ik zeker iets meer me-time. Ik ben turntrainster en door de coronacrisis moeten wij nu buiten lesgeven en mogen wij de zalen niet in. Ik merk steeds meer hoe moe ik word van het buiten lesgeven. Of het de buitenlucht is of dat alles niet op de manier gaat als je gewend bent weet ik niet. Maar in de tijd dat ik vrij ben, kan ik zeker me-time gebruiken en die ga ik dan ook nemen ook met dit fijne pakket!

  mei 20, 2020 at 10:26 pm Reply
 • Olivia

  Ik volg je nog maar net Mira, maar je manier van schrijven vind ik het heel fijn om te lezen, je schrijft over content die zelf leuk vindt en ook omdat je zo open-minded bent. Je staat open voor nieuwe spullen proberen en daarmee geef je ons goede tips en adviezen die ik goed kan gebruiken. Net als met dit artikel! Je herinnert mij dat ik meer ‘me-time’ moet hebben. En gelijk heb je, moet ik vaker doen! Ik heb dus zojuist een masker opgedaan voor het slapen gaan. Heerlijk even niksen en ontspannen. Maar ik zou toch dit pakket van Kneipp voor mijn mama winnen, zij steunt ons altijd en staat altijd voor ons klaar. Als docente doet zij goed haar best om haar studenten aan te moedigen tijdens deze huidige situatie. Zo krijg zij weer positieve energie en kan zij er weer tegen aan! 🙂

  mei 20, 2020 at 11:06 pm Reply
 • Marieke Puype

  Wow heel fijn! Echt leuke winactie! Ik zou eigenlijk willen meedoen in mijn mama s plaats. Het is vandaag haar verjaardag en dat gaan we goed vieren maar ze mag zeker en vast nog meer in de watten worden gelegd!! Ik die dus zeker mee! Ook succes aan andere deelnemers!❤❤

  mei 21, 2020 at 9:04 am Reply
 • Tessa

  Aanstaande dinsdag (26 mei) word ik 30 dus dit is een mooi kado en laat ik nou begin juni twee weken vrij hebben voor extra veel me-time! Wel doordat een vakantie natuurlijk niet door gaat maar met zo’n pakketje kan ik alsnog ontspannen ?

  mei 21, 2020 at 3:13 pm Reply
 • Marian B

  Wat extra me-time kan ik wel gebruiken. Heerlijk dat de inderen straks nog een paar weken volledig naar school gaan. Meer tijd voor mezelf! Kneipp heeft hele fijne producten dus deze fijne winactie laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan!

  mei 21, 2020 at 4:01 pm Reply
 • Misye

  Nou wat leuk zeg Mira Tells! Hier wordt ik zo vrolijk van. Met alle gedoe van de afgelopen tijd en waar we nog steeds in zitten is dit natuurlijk extra leuk om even te lezen en te zien dat jullie ons jullie volgers met ‘positive vibes’ tegemoet komen en deze giveaway beschikbaar stellen. Ik hoop hiermee mijn liefste moeder te kunnen verblijden dankzij jullie want als er iemand een hart van goud heeft, en noodgedwongen vanwege haar kwetsbaarheid niet mag werken terwijl haar collega’s wel doorwerken, daarom gun ik haar ‘Me time met Kneipp’ en zou het superleuk zijn om haar hiermee te kunnen verrassen! Dat zal haar heel goed doen 🙂 #duimenmaar (Y)

  mei 21, 2020 at 11:30 pm Reply
 • Danique

  Ik hoop mijn lieve mama hiermee te kunnen verrassen ✨??. Ze is net 70 jaar geworden ??, maar ziet er nog uit als 60 (we houden haar jong ?). Ondanks wat dingetjes aan dr gezondheid staat ze al jarenlang elke dag ‘s ochtends op om ontbijt voor ons te maken en om ons uit te zwaaien ❤️❤️✨. Ze doet zoveel voor andere mensen, helpt bij oudere mensen thuis, staat voor iedereen klaar, dag en nacht, daarom zou het zo leuk zijn als zij nu zelf in het zonnetje wordt gezet met wat extra me-time! ?????

  mei 22, 2020 at 1:12 am Reply
 • Suus

  Wat een leuke winactie, ik waag ook graag een kansje voor dit heerlijke Kneipp pakket. Wat extra me time is nooit weg en deze heerlijke producten kunnen me daar goed bij helpen.

  mei 22, 2020 at 4:28 am Reply
 • Nina Mol

  Me time: even relaxen bij : “goede tijden slechte tijden” NIET STOREN haha

  mei 22, 2020 at 4:38 am Reply
  • Patricia Bouthisma

   Ik hou er van om lekker met een boek en een kopje thee (en stiekem een chocolaatje of koekje hahaha) op de bank te zitten. Het liefst als er verder niemand thuis is. Even wegduiken in mijn boek, in een andere wereld. Heerlijk!

   mei 23, 2020 at 12:49 pm Reply
 • Iris

  Met deze producten wil ik zeker extra me time gebruiken? zalig. Ik loot graag mee!!

  mei 22, 2020 at 4:39 am Reply
 • Renilda

  Ik Zou dit setje graag cadeau willen doen aan mijn dochter die wel wat meer me time kan gebruiken.

  mei 22, 2020 at 4:40 am Reply
 • Jacqueline de Waal

  Dat zou super fijn zijn ik ben dol op deze producten ben vandaag jarig dus een leuke cadeau zou geweldig zijn

  mei 22, 2020 at 7:26 am Reply
 • wilmsen anita

  Eerst een mooie fietstocht maken met mijn man en daarna in de jaccuzi

  mei 22, 2020 at 7:29 am Reply
 • Nadine Rozeman

  Min me time is even onder de douche. Daarna muziek luisteren en puzzelen. Groetjes Nadine

  mei 22, 2020 at 7:41 am Reply
 • Nelly

  Heerlijke producten waarmee ik mijn dochter mee wil verrassen.

  mei 22, 2020 at 7:52 am Reply
 • Marijke

  Heerlijk lang in bad liggen!! Glaasje wijn er bij, leuk muziekje, heerlijk relaxen!!

  mei 22, 2020 at 8:34 am Reply
 • Maria

  Als ik het niet plan, dan gebeurt het niet , dus ik plan me time!

  mei 22, 2020 at 8:37 am Reply
 • janneke

  Heerlijk me time en binnenkort zal ik daar genoeg tijd voor hebben vanwege mijn zwangerschapsverlof.
  Mooi de tijd om mijn hele beautyritueel uit te voeren 🙂

  mei 22, 2020 at 8:56 am Reply
 • Bianca

  Wat een goeie actie! Heerlijk deze lijn van Kneipp, daar plan ik graag wat extra me-time voor in om mijzelf extra te verwennen! Lekker na mijn yoga-workout heerlijk een ontspannen momentje voor mijzelf 🙂

  mei 22, 2020 at 9:14 am Reply
 • Suus

  Momenten voor mijzelf vul ik graag met mediteren, in het zonnetje zitten en een eenvoudige serie kijken 🙂

  mei 22, 2020 at 9:29 am Reply
 • Anna

  Ik geniet ervan om leuke kaartjes(met een gedichtje) en kleine pakjes te sturen aan mijn familie en vrienden en dat maakt mij -gek genoeg -blij en ontspannen!

  mei 22, 2020 at 9:32 am Reply
 • Anna

  met sporten…. als ik de mogelijkheid heb ga ik lekker hardlopen… heeerlijk en dan als ontspanning een boekje in de zon

  mei 22, 2020 at 9:36 am Reply
 • Wendy

  Ik doe heel graag mee! Ik heb dit jaar veel aan mezelf gewerkt en heb daarbij geleerd om tijd voor mezelf te nemen: te mediteren, te niksen, mezelf te verzorgen en ook wat te reflecteren. Dit zou me fijn motiveren om vol te houden op deze goede weg!

  mei 22, 2020 at 11:04 am Reply
 • DEMI

  Sinds de uitbraak van het virus lijkt het wel alsof ik nog alleen maar me,myself and i time heb. ( op de momenten dat ik niet hoef te werken dan). Heerlijk om lekker even te kunnen ontspannen.

  mei 22, 2020 at 11:08 am Reply
 • Bonny

  mijn favo me time momentje is toch echt wel lekker op de bank met een dekentje, thee en chocolade series binge watchen. Kids op bed, mama eindelijk rust 😉

  mei 22, 2020 at 11:16 am Reply
 • Pascale

  Hoe fijn even echte me-time met de heerlijke geuren en smeersel van Kneipp!! En daarna lekker met een goed boek op de bank!

  mei 22, 2020 at 11:16 am Reply
 • Anneke

  Wat onwijs lief en leuk dit! Ik probeer regelmatig me time in te bouwen, maar het schiet er vaak bij in! #momlife ?
  Maar af en toe een maskertje, keertje scrubben onder de douche, tijd nemen om benen te scheren ? ik doe mijn best! Ik vind het super belangrijk om af en toe extra bewust voor je lichaam te zorgen, zo hou je ook goed contact met jezelf! Dus liefde voor deze actie! Beetje meer zelfbewustzijn kan iedereen gebruiken! ❤️

  mei 22, 2020 at 12:10 pm Reply
 • A.

  Even ontspannen op sites te kijken naar iets nieuws of leuk.

  mei 22, 2020 at 12:12 pm Reply
 • Renate

  Ik beloof dat ik in ieder geval ga proberen om wat meer me time te nemen. Ik doe dit benedengemiddeld, maar je bovenstaande verhaal spreekt mij echt wel aan ik krijg er dan toch ook echt wel zin in. Deze lijn met de geur van amandelbloesem lijkt mij heerlijk. Vooral naar de handcrème ben ik echt benieuwd…

  mei 22, 2020 at 12:35 pm Reply
 • jose

  super leuke actie! en ja ik kan wel wat me time dadelijk gebruiken, nu 38 weken zwanger! een onbezorgde zwangerschap verder en voel me goed, en nu wachten op ons meisje!

  mei 22, 2020 at 12:36 pm Reply
 • Fenny

  Super leuke winactie en Kneipp is ook een super leuk merk dus ik doe uiteraard mee 😉

  mei 22, 2020 at 1:07 pm Reply
 • Simone

  Me time, dat schiet er vaak bij in. Hoe lekker is het om na een rondje hardlopen met Kneipp in bad te gaan?

  mei 22, 2020 at 1:23 pm Reply
 • Yvonne

  Me-time …. Toen de kinderen héél klein waren, zei ik altijd, dat komt straks wel weer en nu ik er wel tijd voor heb, neem ik er de tijd niet voor. Dus bij deze beloof ik dat ik, mocht ik winnen, me-time ga inplannen. Het setje ziet er leuk uit, je wordt al vrolijk als je er naar kijkt. Wat een sensatie zal dat zijn wanneer je je huidje ermee verwent.

  mei 22, 2020 at 1:45 pm Reply
 • Will

  Ik kan al mijn tijd nu zelf invullen.
  Ik ben 74 en verveel mij nooit.
  Ga veel om met de kleinkinderen (Alleen jammer genoeg voorlopig even niet, maar er komen betere tijden.) en ben op het moment heel actief op internet.
  Heel graag doe ik mee voor deze fijne Kneipp producten.
  Ik ken het merk en koop regelmatig badolie voor in bad.

  mei 22, 2020 at 1:47 pm Reply
 • Nanda

  Ik knijp even in m’n arm.
  Wat een leuk pakket van Kneipp. En graag doe ik mee. Mijn Me-time is een heerlijke, lange, warme douche nemen met scrub van Kneipp. Ooit gekregen voor m’n verjaardag. M’n lange haren een haar masker geven. Helaas voor Kneipp is dat een ander merk omdat ik van Kneipp geen haarmasker kan vinden. Niet in mijn woonplaats.
  Na het douchen , lekker op bed liggen, voetjes omhoog en een boek lezen.
  Wie doet mij wat, vandaag?

  mei 22, 2020 at 2:06 pm Reply
 • chris de haas

  ik wil winnen, dan heb ik een goede reden voor wat extra”me-time!

  mei 22, 2020 at 2:08 pm Reply
 • esther myer

  ik hou van me time, heerlijk met een boek op de bank of in bad, dit mooie en heerlijke pakket zou het helemaal compleet maken, ik loot graag mee

  mei 22, 2020 at 2:32 pm Reply
 • Marga beugels

  Ik wandel graag met de hond in het bos.
  En puzzelen vindt ik ook leuk om te doen

  mei 22, 2020 at 3:36 pm Reply
 • Margo Aartx

  Pure luxe om meerdere producten van één Kneipp lijn achter elkaar te gebruiken i.p.v. allerlei verschillende merken met verschillende geuren na elkaar.
  En … plusje voor geen zeur verhaal ?

  mei 22, 2020 at 3:38 pm Reply
 • Ines Viaene

  Hey, ik heb de massage- en huidolie uit de roze lijn van Kneipp geprobeerd, en ik moet zeggen dat mijn huid echt zachter wordt door deze producten. Ik sla ze dus gegarandeerd opnieuw in! 🙂 Ik probeerde vroeger veel body lotions van andere merken, met het resultaat dat mijn huid plakte en nog droger werd. Ik ben echt tevreden van wat het doet met mijn huid, maar ook van de geur. Het verbaast mij dat jij niet zo enthousiast was over de geur in het begin, want dat was ik wel. Overlaatst kocht ik de lavendel huidolie en die vind ik te straf ruiken. Ik ben heel benieuwd om de rest van de roze lijn met amandelbloesem uit te testen, met in het bijzonder de body scrub!

  mei 22, 2020 at 4:06 pm Reply
 • Anneliese de Waal

  Ik doe erg graag mee.
  Lijk me heerlijke producten, voor een heerlijk moment voor je zelf.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  mei 22, 2020 at 4:18 pm Reply
 • Jan

  Gewoon lekker genieten .

  mei 22, 2020 at 5:05 pm Reply
 • Michelle van Doremalen

  Ik doe graag mee! Ik ben dol op self care dagjes en gebruik dan gezichtsmaskertjes en steek dan wierook aan en daarna neem ik een lekker warm bad 😀

  mei 22, 2020 at 6:33 pm Reply
 • lottie

  DAT BELOOF IK! Omdat ik super trots op mezelf ben: IK BEN AFGESTUDEERD!

  mei 22, 2020 at 7:48 pm Reply
 • Centine Blaakman

  Dit is veruit de lekkerste serie van Kneipp! Daar maak ik graag een momentje tijd voor……

  mei 22, 2020 at 7:58 pm Reply
 • Anita te Gussinklo

  Heerlijk, me-time ik sluit me dan graag op in de badkamer, een lekker warm bad en een maskertje.

  mei 22, 2020 at 8:14 pm Reply
 • Gea Jager

  Me time is naar een dag voor de klas staan. nog even hardlopen en dan lekker douchen

  mei 22, 2020 at 9:03 pm Reply
 • Lieve

  Wij gebruiken bijna altijd de knzippen producten. Ik moet ze dus niet leren kennen. De enige concurrent is nivea :). Ik ben iemand die heel graag buiten is. Bezig zijn in de tuin, de natuur bijna zien groeien. Ook nu nog in voederhuisjes nog wat voer leggen, pindakaas voor vogels, zijn ze gek op! De vogels stil gadeslaan, voetjes in het voetbadl, mijn hondje op mijn schoot, een heerlijk boek in de handen, de rust, de schoonheid, de vredige sfeer, het gevoel van dankbaarheid en tevredenheid dat je bekruipt, dat is me-time. Meer moet dat niet zijn….

  mei 22, 2020 at 9:19 pm Reply
 • ingeg

  Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met een Kneipp-pakket
  wordt zij echt in het zonnetje gezet
  beleeft zij veel verwen- en ontspanpret!

  mei 22, 2020 at 9:34 pm Reply
 • Mandy

  Haha, geen zeurverhaal, goedzo!
  Ik heb een bad, maar daar zit ik toch echt niet vaak genoeg in, dus ik beloof dat ik extra me time ga spenderen in het bad. Met badeendjes en al.

  mei 23, 2020 at 7:47 am Reply
 • Monique Stoppels

  Benen scheren, nagels vijlen en lakken, Dan lekker in bad, masker op mijn gezicht en in mijn haar. Boekje lezen en liggen badderen in verzorgende, heerlijk geurende olie. Daar komt een mens toch echt van bij!

  mei 23, 2020 at 8:24 am Reply
 • Suzanne

  Me Time is voor mij, rustig opstaan, heerlijk bakje koffie op het balkon en daarna uitgebreid douchen

  mei 23, 2020 at 12:10 pm Reply
 • marij brand

  heerlijk pakket voor mn buurvrouw… sinds kort is ze alleenstaande moeder van 2 kinderen, dus wat ontspanning kan ze wel gebruiken

  mei 23, 2020 at 12:23 pm Reply
 • Lida

  Een filmpje een goed boek of gewoon even lekker op de bank hangen. Lekker rustig.
  En dan zou ik kunnen genieten van zo’n heerlijk pakket van mijn favoriet kneipp. Daarom doe ik graag mee aan deze super leuke winactie.

  mei 23, 2020 at 1:38 pm Reply
 • Galinka van Bokhorst

  Me-time en Kneipp dat is een fijne combinatie. Eigenlijk denken we gewoon te weinig aan onszelf. Daarom is dit een hele leuke actie. Ik beloof dat als ik dit pakket win ik me-time voor mezelf inplan om van dit heerlijke pakket te genieten.

  mei 23, 2020 at 3:36 pm Reply
  • Galinka

   Ik zag mijn reactie niet staan en zag hem over het hoofd. Dus dacht ik dat ik nog niet gereageerd had. Vandaar deze reactie. ☺️

   mei 23, 2020 at 3:40 pm Reply
 • Marieke

  Wat een heerlijk pakket! Na al die weken thuiswerken met een 7 en 5 jarigen om me heen, die ook nog begeleidt moesten worden met hun huiswerk, kijk ik uit naar 12 juni. De eerste dag waar op ik echt een paar uur helemaal voor mezelf heb en ik echt alleen maar voor mezelf wil zorgen! Dit pakket komt dan echt super van pas.

  mei 23, 2020 at 7:15 pm Reply
 • Joyce Luiten

  Me-Time is nog wel een ”dingetje”… Met deze producten zal het misschien wat beter lukken! 🙂

  mei 24, 2020 at 7:15 am Reply
 • m chen

  Ik vul op dit moment mijn momenten in door veel te tuinieren zodat ik straks kan genieten van mijn oogst en als ik win kan ik na het tuinieren heerlijk relaxen en een heerlijk spa-moment houden!

  mei 24, 2020 at 7:23 am Reply
 • karen postma

  Heerlijk me-time. Ik kom het meest tot rustig met een boek (ik heb nog een mooie liggen die ik bewaar voor een speciaal me-time moment). En een lekker bad met een boek is helemaal te gek!

  mei 24, 2020 at 9:39 am Reply
 • Nadia Janssen

  Ik kan wel wat me-time gebruiken! De laatste tijd was een vrij stressige periode. Er is veel gebeurd, waardoor ik mezelf buiten het douchen etc om verzorgen een beetje ben vergeten ?. Lijkt me heerlijk om dit pakketje te winnen!

  mei 24, 2020 at 9:53 am Reply
 • Jac

  Me time… ik doe dat veel te weinig,
  door deze corona tijd waardoor je minder kunt ben je ook meer op jezelf aangewezen, dus in de zon, boek erbij ( normaal lees ik alleen in de vakantie) en even genieten van de kleine dingen en waarderen wat je hebt

  mei 24, 2020 at 10:15 am Reply
 • Claudia

  Ik kijk een paar keer per dag 5 minuten alleen naar de bomen, dan doe ik verder helemaal niets.
  Na het fietsen op de hometrainer douche ik en smeer ik mezelf met bodymilk in.
  Ik lees een tijdschrift en maak van de plaatjes en teksten een moodbord.

  mei 24, 2020 at 11:16 am Reply
  • Natasja M.

   Ik beloof u wat extra Me time in te plannen met dit heerlijke pakket. En uw uitspraak dat uw huid extreem zacht aanvoelt, een mooie glow heeft én lekker subtiel ruik naar amandelbloesem is iets waardoor ik niet bang ben dat ik me niet aan mijn beloofde kan houden ☺️

   mei 24, 2020 at 7:26 pm Reply
 • Marieke

  Dan kan ik mijn zwangere vriendin heerlijk in de watten leggen en een verwendag organiseren?

  mei 24, 2020 at 11:40 am Reply
 • kempenaers anita

  na wat klusjes te hebben gedaan of wat tuinieren, daarna een lekker warm bad met kneipp producten

  mei 24, 2020 at 12:04 pm Reply
 • Renata Feyen

  Dat lijkt me super – ik ben zelf blogger en als ik het pakketje zou winnen dan kan ik zelf over mijn eigen me time schrijven – Een bad heb ik spijtig genoeg niet, maar ik hou bijvoorbeeld heel veel van het gevoel van goed verzorgd en fris gewassen haar 🙂

  mei 24, 2020 at 12:40 pm Reply
 • Kim Stolk

  Lekker om te relaxen tijdens mijn verlof!!!

  mei 24, 2020 at 1:35 pm Reply
 • Xaviera Jamie

  Lekker een uurtje een boek lezen, een uur met de hond een flinke wandeling maken en binnenkort weer lekker paardrijden, zwemmen em fietsen met vriendinnen! En na afloop een me time moment met Kneipp!

  mei 24, 2020 at 4:27 pm Reply
 • Saskia Munneke

  Stralend eruit zien en goed in je vel zitten, geeft veel positiviteit. Daarom zou ik mijn zeer droge huid graag met de amandelbloesem producten van Kneipp willen verzorgen!

  mei 24, 2020 at 4:32 pm Reply
 • Monique

  Wat super!! Ik wandel de laatste maanden heel veel. Ik ga meestal alleen. Lekker mijn hoofd leegmaken en genieten van de natuur en alles om mij heen. Hier kom ik helemaal tot rust. En zodra ik thuis kom spring ik heerlijk onder de douche en geniet ik nog even na. Dat zijn echte geniet momentjes voor mij.

  mei 24, 2020 at 6:01 pm Reply
 • Elise Rutten

  Wat een heerlijk pakket!

  mei 24, 2020 at 6:28 pm Reply
 • J Vink

  Mijn verwenmoment In deze moeilijke periode is een lekkere wandeling
  En dat heel vroeg in de morgen
  Als alles nog stil en je alleen de vogels hoort
  En dan thuiskomen lekker onder de douche met ……..Kneipp natuurlijk
  Het ultieme verwenmoment voor mij

  mei 24, 2020 at 6:40 pm Reply
 • anja

  lekker me zelf verwennen naar een dag werken in de gehandicapten zorg

  mei 24, 2020 at 7:47 pm Reply
 • Carla van Halteren

  Wat een heerlijke prijs! Ik besteed graag wat extra tijd aan mezelf en met Kneip is dat zeker heerlijk. Genieten!

  mei 24, 2020 at 8:02 pm Reply
 • Bets

  WOH Wat is dit een heerlijke verwennerij voor mij en helemaal voor mijn huid. Een lekker relax pakket om fijn mee te ontspannen en je zelf wat tijd te gunnen om je huid de nodige aandacht te geven!!

  mei 24, 2020 at 9:32 pm Reply
 • Tamara

  Als ik een me-time moment heb, dan ga ik in bad, heerlijk lezen en neem een kop thee mee 🙂

  mei 24, 2020 at 9:43 pm Reply
 • Mariska

  Ik zweer bij Kneipp. Ik douche er dagelijks mee in de ochtend, waarbij ik tussen de verschillende geuren wissel. En in het weekend ga ik in ieder geval één keer in bad met zo’n heerlijke badschuim van Kneipp. Mijn zoon is inmiddels ook helemaal om en stuurt zelfs specifieke verzoeknummers in voor douchegels van Kneipp. Maar als ik dit pakketje win, is het toch echt exclusief voor mezelf 🙂

  mei 25, 2020 at 9:19 am Reply
 • melissa

  leuke actie. ik ben gek op kneipp. dankzij mijn mama. al sinds klein af aan stond er kneipp in de badkamer. allerlei soorten geurtjes van kneipp, alhoewel vooral amandelbloesem volgens mij, en dan de badolie was favoriet. nu geef ik met moederdag standaard kneipp cadeau maar ben ik zelf inmiddels ook fan van kneipp.

  mei 25, 2020 at 11:29 am Reply
 • Sanne

  Oh lijkt me zo fijn! Even heeeerlijk relaxen met deze fantastische producten! ??

  mei 25, 2020 at 1:36 pm Reply
 • Charlotte

  Echte me time is spaarzaam maar dan geniet ik des te meer. Van een minuutje lekker voor mezelf want dat mag toch best een keer. Ik neem tijdens het koken, wat behoorlijk stressvol kan zijn. Tijd om te genieten van een gezellig muziekje dat vind ik reuze fijn! Even mijn hoofd leeg maken. Aan de kant alle Mommy-taken. Me weer even Charlotte voelen zoals ik diep van binnen ben. Ontspannen alles overdenken en helemaal zen.

  Of tijdens een warme douche genieten van lekker badschuim. Mijn haren uitgebreid stijlen ipv van zo’n ontplofte “pluim”. En mijn nagels netjes lakken met een prachtige roze tint. Maar ook gewoon samen iets doen met mijn kind. Een wandeling maken of in de tuin genieten van de zon. Terwijl ze zit te spelen gelukkig op het gazon.

  Me time is voor mij namelijk niet altijd afgezonderd. Ook ervaar ik het op afstand door de ogen van mijn dochter die verwonderd. Kan kijken naar de wereld en ook naar mij. Zo’n momenten maken me rustig en onwijs blij. Ach eigenlijk kun je van alles samenbrengen om Me-time te beleven. En tot rust te komen het is gewoon nodig, ook maar heel even. Nu op dit moment is me time leuke posts lezen op blogs zoals die van jou. Zag deze mooie Kneipp set & wow!!!

  Hier zou ik heel wat heerlijke relax uurtjes mee kunnen creëren. Moet ik eerst geluk hebben om fijn te kunnen gaan smeren. Lekkere producten waar ik heel gelukkig van kan worden als vrouw. Dat was het wel zo’n beetje, ik zeg het nogmaals : WOW!!!

  mei 25, 2020 at 7:59 pm Reply
 • Kelly

  Ik vind het stiekem heerlijk als er even niemand thuis is????? met dit pakketje gaat dat nog beter lukken,????

  mei 25, 2020 at 8:56 pm Reply
 • Raaf Klein

  Mijn me time-momenten vul ik meestal in met een heerlijk verzorgings ritueel, een dutje 🙂 en aansluitend een mooie film met wat lekkers. Hier neem ik graag de tijd voor mijzelf 🙂 .

  mei 26, 2020 at 2:40 pm Reply
 • Sandra

  Mijn me-time is lezen, lezen en nog eens lezen 🙂 ik hou ervan!

  mei 27, 2020 at 8:04 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.