Lush Mouthwash Tabs

Beauty | Lush Mouthwash Tabs met lavendel en peer?

juli 2, 2019

In dit artikel vind je twee bijzondere Lush Mouthwash Tabs. Beide varianten zijn niet erg gangbaar en ook niet in Nederland te koop. Ik vertel er graag wat meer over en deel mijn ervaring!


Lush Mouthwash Tabs

Lush Mouthwash Tabs zijn kleine tabletjes die je kunt gebruiken als mondwater. Door het kleine formaat ideaal voor op reis, ook doe je er stukken langer mee dan met een reguliere fles mondwater. Je gebruikt ze door een pilletje in je mond te stoppen, een slokje water te nemen en vervolgens wat te knabbelen en spoelen. Ik probeerde al eerder varianten van de tabs van Lush en was altijd erg enthousiast. Evelien was zo lief om deze twee Liverpool exclusives voor me mee te nemen uit Engeland. Mocht je ze dus ook willen kopen; dat wordt een bezoekje aan Liverpool..

Sleepy Pill

Sleepy Pill bevat één van mijn favoriete ingrediënten: lavendel. Lavendel werkt niet alleen kalmerend voor je geest, maar maant ook geïrriteerd tandvlees tot rust. De lavendel proef je duidelijk maar ook niet te overheersend. De tabs vind ik vrij zoet, al zijn ze wel beduidend frisser dan Golden Pear die jullie hier onder gaan zien. Een combinatie van zoete lavendel met een toefje fris. De nasmaak is beduidend frisser dan de tab zelf en lijkt ook steeds sterker te worden, best fijn.

Lush Mouthwash Tabs

Golden Pear

Deze variant sprak me direct aan omdat Golden Pear één van de lekkerste zepen is die ik ooit heb geroken. De bathbomb in de GP range viel echter weer tegen, dus het was een klein risico. In deze tabs vinden we onder andere kardemom, wat ontsmettend werkt en het verzachtende sandelhout. Bij het eerste gebruik vond ik deze tabs mierzoet en niet echt lekker, ik heb er echt even aan moeten wennen. Ze smaken niet naar peer maar eerder warm zoet en een beetje gek. Uiteindelijk voelt mijn mond op een vreemde en kalme manier wel schoon, maar niet met dat hele frisse wat je na een mondspoeling met bijvoorbeeld munt hebt..


Lush Mouthwash Tabs
Eindoordeel

De tabs zijn fijn in gebruik, fijner dan mondwater. Ik heb niet zo´n reuze fles in mijn badkamer staan en qua gebruiksgemak kom ik niks te kort. Beide varianten vind ik prettig, Sleepy Pill voelt net wat frisser en heeft mijn voorkeur maar toch zou ik ze niet opnieuw kopen. Ik zou toch voor een variant gaan met een frissere smaak, puur omdat ik dat zelf prettiger vind na het tandenpoetsen. Sleepy Pill heeft wel echt een frisse nasmaak maar is tijdens het gebruik toch nog vrij zoet. Ondanks dat deze tabs niet te koop zijn in Nederland, wilde ik de review toch graag plaatsen. Op Instagram gaven jullie aan deze exclusieve producten toch wel leuk te vinden om te zien en wie weet beland je nog eens in Liverpool. In Nederland zijn overigens wel andere Lush Mouthwash Tabs te koop, die vind je hier. Voor 80 tabs betaal je rond de €6.

Welke van deze twee varianten zou jij kiezen?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.