jeffree star cosmetics thirsty

Beauty | Jeffree Star Cosmetics Thirsty Eyeshadow Palette

augustus 27, 2019

Vandaag wederom een vrij spectaculair palette in de review. Ik laat je het prachtige Jeffree Star Cosmetics Thirsty Oogschaduw Palette zien, uiteraard mét swatches en een poging tot look.

Jeffree Star Cosmetics Thirsty

Jeffree Star Cosmetics Thirsty Eyeshadow/Pressed Pigment Palette

Het palette is niet bepaald nieuw en was onderdeel van de zomercollectie van 2018. Binnenin vind je maar liefst 15 verschillende kleuren oogschaduw waarvan 10 mat en 5 metallic. De oogschaduws hebben een andere formule dan voorheen en zouden extreem zacht zijn en vrijwel geen fall-out hebben. De kleuren zijn zowel fel als neutraal, wat het een divers palette maakt.

Jeffree Star Cosmetics Thirsty

De inhoud

Zoals jullie inmiddels wellicht weten, ben ik vooral fan van neutrale oogschaduw kleuren, dit palette is voor mij dan ook best een uitdaging. Ik wil wel graag wat meer experimenteren met kleur maar vind het ook wel eng. Gelukkig zitten er ook wat neutrale tinten in waarmee ik rustig kan beginnen. De middelste rij met metallic kleuren valt me direct op, deze lijken zo veel glans te hebben!

Jeffree Star Cosmetics Thirsty

De kleuren

As you can see een aantal neutrale kleuren maar ook zeker veel felle kleuren waar je opvallende looks mee kunt maken. De enige kleur die ik op beeld echt niet goed vind overkomen is ¨Parched¨ links boven. Deze lijkt bijna wit maar is in het echt duidelijk beige.

Jeffree Star Cosmetics Thirsty

De swatches

Rij 1. Inderdaad een opvallend zachte formule, geen klontjes of fall-out bij de swatches en veel kleur.

Jeffree Star Cosmetics Thirsty

Rij 2. Ik heb de kleuren expres naar het licht toegedraaid zodat je de enorme glans kunt zien. Ik heb denk ik nog nooit een oogschaduw meegemaakt met zo veel glans, echt prachtig. Ondanks de glans zijn de poeders niet te korrelig en hard van de glitters, ze lijken makkelijk om mee te werken.

Rij 3 met onder andere de, naar mijn mening, meest extreme kleuren. Op de eerste swatch na wederom erg veel kleur en zachte poeders. De eerste kleur, ¨Subtle¨, valt me een klein beetje tegen ten opzichte van de rest.

https://www.miratells.nl/virtual-assistant/

De look

Uiteraard heb ik ook weer een poging gedaan om een look te maken. Ondanks dat ik daar niet goed in ben vind ik het belangrijk om toch te doen. Zo kan ik jullie laten weten of het palette fijn is om mee te werken en of het product kneus-proof is. De stappen:

 • Breng Parched aan over het gehele ooglid als transitiekleur.
 • Dep Subtle op het bewegend ooglid.
 • Breng Drizzle aan in de arcadeboog, buitenste ooghoek en onderste wimperrand. Goed blenden.
 • Tot slot breng je Filty Rich aan in de binnenste ooghoek.

De kleuren zijn makkelijk om mee te werken en hebben weinig fall-out. Ze blenden goed en foutjes zijn redelijk te corrigeren. Ik merkte bij de wat warme kleuren zoals Drizzle wel dat deze wat sneller vlekt. Voorzichtig werken dus en je kwast goed aftikken, zo krijg je een wat minder vlekkerig resultaat dan bij mij.

Eindoordeel

Een mooi palette waar je goed mee kunt werken, ook als je niet zo goed bent met oogschaduw. De kleuren zijn goed op te bouwen, goed te blenden en bieden voldoende mogelijkheden. Het enige aspect dat ik niet zo kneus-proof vind zijn de fellere kleuren. Ik zou deze zelf niet snel gebruiken en ik denk dat als je niet goed bent met oogschaduw je ook eerder voor de veilige tinten gaat. Als je wel goed bent met oogschaduw heb je echt een pareltje in handen; mooie neutrale tinten, fantastische glitters én felle kleuren. Al met al is de kwaliteit top, iets wat ik ook verwacht van JSC, en krijg je waar voor je geld. Bij The Make Up Spot krijg je momenteel bijna €10 korting en betaal je nog €45 voor dit palette.

Heb jij wel eens iets van Jeffree Star Cosmetics gebruikt?

*Het product in deze review heb ik gekregen. Ook vind je in dit artikel affiliate links, dit zijn links waardoor ik een kleine commissie krijg over je eventuele aankoop.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 • Deb | Beautygoddess.nl

  Wat een prachtig palette én foto’s! Geweldige pigmentatie zo te zien ??.

  augustus 27, 2019 at 5:14 pm Reply
 • Tessa

  goede pigmentatie zo te zien

  augustus 27, 2019 at 7:01 pm Reply
 • Mariska

  De foto’s vind ik echt heel mooi en de swatches en palette zelf ook 🙂

  augustus 30, 2019 at 7:25 pm Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel 🙂

   augustus 31, 2019 at 6:52 am Reply
 • Sonja Van de Sande

  Het palette is te Gek! Als je ooit wilt dat ik wat looks maak… hahahah!
  Ik begon ooit ook met no skills en ik durf nu gewoon te denken dat ik Picasso ben 😉

  september 3, 2019 at 6:01 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.