i heart revolution pizza

Beauty | I Heart Revolution Pizza Palette

april 15, 2020

Vorige week werd mijn aandacht getrokken door een aantal paletten in de Kruidvat. Ze hadden stuk voor stuk een eet-thema en ik besloot er eentje mee naar huis te nemen: het I Heart Revolution Pizza Palette.

I Heart Revolution Pizza Palette €9,99

Het I Heart Revolution Pizza Palette is onderdeel van de Tasty collectie, een collectie met nog meer paletten gebaseerd op eten, zo zag ik de volgende varianten voorbij komen:

 • Hot Dog
 • Popcorn
 • Avocado
 • Chili

Nu vond ik het pizza palette van buiten niet per se prachtig maar van binnen wel én de associatie met pizza doet natuurlijk ook een hoop, je kiest toch eerder voor iets dat je lekker vindt.

De verpakking

Mijn oog viel (natuurlijk) in eerste instantie op het palette door de verpakking. De afbeelding vind ik niet heel mooi maar het thema is goed doorgevoerd. Het kartonnen doosje om het palette heeft details van een pizza verpakking en ook de kleuren zijn volledig in thema. De verpakking is verder stevig, sluit goed en heeft een grote spiegel.

De kleuren

Het palette bevat 15 kleuren, zowel matte als glanzend. De bruintinten spreken me uiteraard weer aan maar het zitten ook zeker wat meer experimentele kleuren bij. Het lila Primo vind ik er prachtig uit zien en ook Extra Cheese valt direct op. Wat mij betreft een toegankelijk palette met een beetje extra.

De swatches

Rij 1. De kleuren zijn intens, niet poederig en aan de romige kant. De glitters korrelen amper en blijven goed op hun plek zitten, ik ben positief verrast door deze rij.

i heart revolution pizza

Rij 2. Ook de tweede rij doet het weer goed. Primo is wat minder intens dan verwacht maar dat lijkt ook aan mijn huidskleur te liggen. Verder wederom veel pigment en een romige textuur.

i heart revolution pizza

Rij 3. De roodtinten uit deze rij zijn niet helemaal mijn smaak maar ze knallen echt van mijn huid af, hele mooie kwaliteit.

i heart revolution pizza

De look

Zoals altijd weer een poging tot look. Niet omdat ik daar goed in ben maar omdat ik bij een review ook graag test of er een beetje met de kleuren te werken is. In het normale leven draag ik bijna altijd maar één kleur oogschaduw maar dat is voor dit artikel natuurlijk een beetje saai. Ik volgende voor bovenstaand geheel de volgende stappen:

 • Mozarella heel licht op het wenkbrauwbot
 • Dough als transitiekleur op het bewegende ooglid, deze viel me in de praktijk erg oranje uit dus heb ik er een nieuwe transitiekleur overheen aangebracht.
 • Margeritha werd de nieuwe transitiekleur op het bewegende ooglid.
 • Slice vanaf de binnenste ooghoek tot iets over de helft van het bewegende ooglid
 • Deep Dish in de buitenste ooghoek en langs de onderste wimperrand.

Op beeld op mijn ooglid vind ik de kleuren en glitters stukken minder intens dan in het echt, bij de swatches zijn ze meer realistisch. De kleuren laten zich makkelijk oppakken en blenden prima. Voornamelijk de glanzende kleuren vlekken snel, bij deze moet je dus wel je kwast echt goed af tikken. Ook geschikt voor mensen die niet goed met oogschaduw overweg kunnen? Wat mij betreft absoluut.

i heart revolution pizza

Eindoordeel I Heart Revolution Pizza Palette €9,99

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Ondanks dat ik niet goed ben met oogschaduw en bijna geen ooglid heb, vind ik het leuk om er mee te spelen en kan ik echt gelukkig worden van al die mooie kleurtjes. Het palette werkt fijn en heeft een mooie mix van basis- en meer bijzondere kleuren. De oogschaduw blijft goed zitten, verschuift niet en is intens van kleur. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik ook absoluut top, voor €10 heb je echt een leuk palette in handen. Ik kocht mijne bij Kruidvat maar online kon ik het palette daar niet vinden, wel bij Notino, daar hebben ze ook de andere Tasty varianten.

Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Tessa

  Wat een leuke palette. I heart Revolution heeft altijd zulke leuke paletten

  april 15, 2020 at 4:28 pm Reply
 • Joyce - SomedayTodayNL

  Ik heb zelf de chilli variant, en bij deze zijn de shimmer kleuren echt ontzettend grof en chunky, valt zo uit elkaar. Gek dat het zo verschilt met deze!

  april 16, 2020 at 10:55 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.