Beauty | HEMA Back To School: Mark My Lips Lip Marker

juli 27, 2018

Gelukkig duurt de zomervakantie nog wel even, en hoeven we nog heel even niet na te denken over lesboeken, studeren en tentamens. HEMA  komt met een Back To School collectie waar je echter wel zin van krijgt om weer naar school te gaan. Toffe markervormige producten met een semi-permanente kwaliteit. Ik probeerde één van de lipmarkers en laat ´m hier aan jullie zien.

De markers zien er geweldig uit en zijn vrijwel niet van ¨echte¨ markers te onderscheiden. Ik herinner me nog wel wat klasgenootjes die geen make-up op mochten, dit was dé uitkomst geweest om stiekem het een en ander mee te smokken naar school;). In de Back To School collectie vind je semi permanente eyeliner (1 kleur), lipmarkers (4 kleuren) en browmarkers (3 kleuren), zo leuk! Alle markers kosten €4 per stuk


De lipmarkers heeft HEMA dus uitgebracht in 4 verschillende kleuren: Coral Pink, Orchid, Rood en Ruby. De lipmarkers zijn makkelijk aan te brengen, geven niet af, en blijven echt de hele dag zitten, aldus HEMA. Ik probeerde de kleur ¨Coral Pink¨.

Op de swatch vind ik de kleur een stuk roder dan verwacht (de foto maakt dit nog iets erger), in ieder geval helemaal geen koraal roze. Gelukkig eigenlijk want ik ben niet zo´n fan van koraal. Toen ik de swatch weg wilde wassen, ging dit eigenlijk niet. Pas na het douchen en flink schrobben was de swatch verdwenen, dat semi permanente klopt dus wel;).

HEMA
De marker brengt redelijk makkelijk aan, maar je moet wel precies werken om semi permanente vlekken te voorkomen. De kleur is makkelijk op de bouwen door meerdere laagjes aan te brengen en droogt snel. Qua tint vind ik ´m ook op mijn lippen veel roder dan verwacht, al is in het echt de felroze tint wel wat meer aanwezig. Ik heb deze week de marker een aantal keer gedragen tijdens dit mega hete weer en hij hield het echt mákkelijk een hele dag vol. Zelf ´s avonds na het douchen en tandenpoetsen zag ik nog een lichte tint, absoluut semi permanent dus.


De kleur is niet per se mijn smaak, maar ik ben wel heel enthousiast over het product. Ik hoop zeker dat HEMA met meer kleuren gaat komen, en ben benieuwd naar de andere producten uit deze collectie. Leuke en speelse toevoeging aan het assortiment, die vermoedelijk heel populair gaat zijn bij middelbare scholieren die op zoek zijn naar een makkelijk en betaalbaar make-upje. Je vind zoals ik al zei de hele Back To School Collectie vanaf nu bij HEMA (ook online), alle markers kosten €4 per stuk.
Wat is jouw ultieme Back To School product?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Sonja

  Die ziet er echt lekker knal uit!

  juli 28, 2018 at 5:16 pm Reply
 • Deb

  Wat ontzettend leuk en origineel bedacht en doet ‘t ook nog goed zo te horen. Vind ‘t een mooi zomers kleurtje.

  juli 29, 2018 at 8:38 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.