Beauty | Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipsticks

juli 19, 2014

Onlangs kreeg ik een fantastisch pakket van Oriflame met daarin flink wat producten om te testen uit hun nieuwe lijn; The ONE Langhoudend.
Eerder deelde ik het officiële persbericht al met jullie, nu heb ik ook daadwerkelijk de producten getest. In dit artikel laat ik 3 kleuren lipstick zien en krijgen jullie te horen of het ook echt “langhoudend” is.
Oriflame
Oriflame is een Zweeds bedrijf dat in 1967 opgericht is door 3 mannen. Ze maken innovatieve, natuurlijke beautyproducten die in ruim 60 landen verkocht worden. 
In de bedrijfsprincipes vind je respect voor mensen en natuur en het bedrijf ondersteunt dan ook verschillende goede doelen.
The One
The One is een collectie van Oriflame voor hedendaagse vrouw; geïnspireerd op mode en beautytrends van over de hele wereld. Opvallende producten maar ook producten voor hedendaags gebruik, voor ieder wat wils in elke situatie.
The One Langhoudend
Nieuw is de Langhoudend collectie, geïnspireerd op The ONE alleen dan, je raad het al, lang houdend.
Door weer en wind, warme temperaturen, eten en drinken, deze producten blijven zitten. ‘s Ochtends aanbrengen,’s avonds verwijderen. Ideaal in je drukke leventje.
Genoeg informatie lijkt me, ik neem jullie mee naar de lipsticks!
Deze lipsticks brengen makkelijk en gelijkmatig aan, verzorgen je lippen en zorgen voor een prachtige kleur, de hele dag lang.
Ik testte 3 kleuren;
– Infinite Rose
– Absolute Blush
– Endless Red
Ze doen mij denken aan een combi tussen een lippenbalsem en een lipstick. 
Bij het swatchen werd dit bevestigd, ze voelen zo zacht en cremig aan!
En de swatches op de lippen! Ook hier voelde het heerlijk zacht bij het aanbrengen. Fijn vond ik dat het inderdaad makkelijk was om de kleur gelijkmatig aan te brengen, ook zonder kwastje.
Langhoudend?
De kleur trekt iets in je lippen en dat blijft absoluut vreselijk goed zitten. Ik heb gedronken, gegeten, gerookt en een kus gegeven en de kleur was nog goed zichtbaar. Het bovenste zachte laagje gaat wel weg bij deze activiteiten, maar het gaat om de kleur bij een lipstick niet waar?
Een absoluut pluspunt vind ik het heerlijke gevoel, het voelt echt alsof je een lippenbalsem draagt.
Al met al; een hele dag zou ik niet redden zonder bijwerken maar wel lang.
De linker twee kleuren ga ik met heel veel plezier opmaken. De rechterkleur is niet helemaal mijn ding, die gaat naar een vriendin:)
De lipsticks zijn de koop voor €13 op www.oriflame.com
Hebben jullie wel eens iets van Oriflame gebruikt?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.