Beauty | Smith’s Rosebud Salve

juli 20, 2014
Als jong meisje las ik over deze lippenbalsem in een tijdschrift bij de tandarts. Het werd de lippenbalsem van de “sterren: genoemd, ik was gefascineerd. 
Maar als meisje van een jaar of 12 is €10 heel erg veel geld voor een lippenbalsem. Ik kocht de lippenbalsem niet, maar vergat ‘m nooit.
Toen ik wat ouder werd en mijn eigen geld ging verdienen zag ik de geliefde lippenbalsem weer eens liggen in de winkel en nam ‘m mee. De beste keus ooit!
Al jaren is dit mijn absolute favoriet! De “sterren” zullen inmiddels best wel wat anders gevonden hebben maar ik blijf trouw!
Bij mijn onderzoekje voor dit artikel kwam ik er overigens achter dat de lippenbalsem nog steeds zeer populair is bij, jawel, sterren en make-up artiesten.
Rosebudsalve bestaat al zo’n 120 jaar, is wereldberoemd, ontzettend populair en heeft inmiddels verschillende varianten die stuk voor stuk een prachtige glans aan je lippen geven. Het is niet alleen een lippenbalsem, ook droge plekjes (ellebogen) kun je verhelpen met dit blikje.
Ingrediënten als katoenzaadolie, rozenolie en andere essentiële  oliën zorgen voor zachte en verzorgde lippen. De originele versie is zelfs te gebruiken bij zonnebrand, als nagelriemcrème en eigenlijk alles waar je iets op wilt smeren (zelfs pluishaar!).
Mijn favoriet; de minted rose ruikt licht naar rozen en geeft je lippen een fijne tinteling, wel mild, niet prikkend, precies goed. 
Als je deze lippenbalsem ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengt is dat in principe genoeg (voor mijn lippen).
Dit toppertje is onder andere te koop op de originele site van Rosebud Salve, hier vind je trouwens ook nog bergen informatie en fysieke verkooppunten. De prijs verschilt nogal per verkooppunt maar afhankelijk van de variant kun je op ongeveer €10 rekenen.
Niet de meest voordelige lippenbalsem maar je doet er zo ontzettend lang mee!
Wat is jullie favoriete lippenbalsem?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.