Instagram Slider

favorieten

Beauty | Mijn eerste video met favorieten!

juli 22, 2019

Vorige week maakte ik voor het eerst een beautyvideo. In deze video liet ik jullie mijn opgemaakte producten voor het eerst in videovorm zien. Ik vond dit zo leuk om te doen dat ik er ook deze week weer één heb gemaakt; een video met daarin allerlei fijne favorieten!

De video

In de video laat ik 10 beauty favorieten van dit moment zien. Je ziet onder andere mijn favoriete mascara, twee producten van Rituals én ik vertel welke geur mijn kat totaal niet lekker vindt. De primer die ik in de video draag is overigens geen favoriet, ik lijk net een bezwete discobal. Ik leg je aan het begin van de video ook even uit wat nu precies mijn (gebrek aan) plan is qua video´s de komende tijd. In de beschrijving van de video kun je alle linkjes naar de reviews of verkooppunten vinden. Mocht je het fijn vinden om die de volgende keer ook in het artikel te zien, laat dat dan even weten. Qua beeldformaat is er deze keer iets niet goed gedaan. Ik heb de video héél vaak opnieuw geëxporteerd en geüpload maar het was of beeld in slowmotion, of deze rand. Ik ga er natuurlijk vanuit dat dit probleem volgende week verholpen is.

Dat was ´m weer! Ik vind het uiteraard superleuk als je je abonneert op mijn kanaal of een reactie achter laat. Als je feedback hebt, hoor ik die natuurlijk ook heel erg graag! Dit hele Youtube gedoe is nieuw voor me dus ik ben nog een beetje aan het kijken wat ik leuk vind, wat mooi is en wat wel en niet werkt voor jullie natuurlijk.

Vind jij een lijstje met favorieten leuker in artikel- of videovorm?

*Dit artikel bevat mogelijk affiliate links. Wil je hier meer over lezen, check dan deze pagina.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.