Beauty | Clinique Facial Soap & Moisturizing Lotion

oktober 16, 2014
Clinique is een merk dat ik dagelijks gebruik, zowel qua verzorging als make-up. Ik gebruik ‘s ochtends en ‘s avond het 3-stappen plan, hier laat ik jullie vandaag 2 producten van zien.

Ik denk dat ik deze producten al zo’n 5 jaar gebruik. Als ik ze een keer niet mee neem, op vakantie bijvoorbeeld, zie ik direct verschil. Ik heb heel veel andere producten geprobeerd maar deze blijven toch het fijnste. De tonic van Clinique gebruik ik ook maar stap 1 en 3 kocht ik toevallig deze week nieuw dus die gingen op de foto;)
Stap 1: Liquid Facial Soap
Deze facewash is speciaal geschikt voor de gemengde en vettere huid.  Deze zeep droogt je huid niet uit en maakt haar op een milde manier schoon. 
Ik gebruik deze meestal onder de douche en vind ‘m echt heerlijk. Na het afspoelen voelt je huid ontzettend schoon aan en is alle vuil en make-up verdwenen. Als ik daarna de tonic gebruik voelt mijn gezicht helemaal extreem fris en schoon maar ook ietsje droog en daarvoor heb ik de lotion..
Facts:
– Zeer zuinig in gebruik
– Mild
– Vanaf €22,00
Stap 3: Dramatically Different Moisturizing Lotion
Deze lotion zorgt voor vochtbalans in de huid en geeft de huid een stralende gloed.
Ik heb al heel veel positieve reviews over deze lotion gelezen en ben zelf ook enthousiast. De lotion geeft je huid precies de hydratatie die nodig is zonder vettigheid te veroorzaken.
Facts:
– Op allergie getest
– Parfumvrij
– Leuk weetje is dat Clinique vorige jaar na 45 jaar (!) de formule veranderde om de lotion nóg beter te maken
– Iedere 5 seconden word er ergens ter wereld een flacon verkocht
– Vanaf €26,40
Conclusie
De producten van Clinique zijn prijzig maar werken goed. Omdat ik er zo ontzettend lang mee doe (echt bijna een half jaar) ben ik bijna goedkoper uit dan wanneer in een budgetproduct zou gebruiken én mijn huid kan gewoon niet meer zonder.
Zijn jullie bekend met de producten van Clinique?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.