Beauty | Essence LE Rock Out! Multi Colour Blush

november 13, 2014
Hij is al op veel blogs besproken maar ik wilde er toch nog een review aan wagen, de blush uit de “nieuwe” limited edition collectie van Essence.

Ik weet niet wat het is met onze Kruidvat maar ze lijken bijna een maand achter te lopen. Als overal de schappen al geplunderd zijn komt hier alles net binnen. Handig als je iets graag wilt hebben maar voor een blogger iets minder leuk.
Ik bemachtigde dan ook zonder moeite, maar wel een beetje laat deze prachtige blush.
Essence Rock Out is uitgebracht ter ere van de MTV Music Awards, de collectie zorgt gegarandeerd voor een rock en roll look en is uitermate geschikt voor een avondje uit.
Global Icon
Deze blusher kost €3,39, de kleuren kun je apart gebruiken of mengen.
Zeer opvallend is de kleurencombinatie, ik heb zelf horen fluisteren dat het een dupe zou zijn zijn van een populaire MAC blush. De blush bevat een beetje shimmer en is qua verpakking wat groter dan ik gewend ben van Essence.
Swatch
Ik had het stiekem al gelezen, maar wat een goede pigmentatie! Heel veel kleur met weinig moeite. Qua kleur vind ik het paarse way to much, ik moet meteen denken aan een blauwe plek.. Ik zal de blush dan eerder gebruiken zonder al te veel paars mee te nemen op mijn kwast. Wil je een aparte look voor een feestje of een fotoshoot dat is het zeker een eyecatcher!
Ervaring
Hoewel de pigmentatie goed is vind ik dat de kleur op mijn wang snel vervaagd, iets te snel naar mijn mening. Als ik meer aanbreng word het weer wat te fel. Tegen mijn verwachting in want mijn andere blusher van Essence blijft vrijwel de hele dag zitten, jammer!
Wel echt heel veel complimenten voor de uitstraling, een stuk unieker en gewaagder dan ik ken van Essence!
Hebben jullie iets geprobeerd uit deze collectie?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.