Beauty | Essence Hello Autumn Nailpolish & Blush

september 8, 2014
Ik wil dit artikel beginnen met excuses en met een vraag. Excuses voor de vreselijke foto’s en naar aanleiding hiervan meteen mijn vraag. Hoe krijgen jullie de belichting op je foto’s goed?
Sins mijn onvervangbare (nergens te vinden onder de paar honderd euro) lamp uit de fotostudio stuk is gegaan is het een drama. Ik krijg het licht gewoon niet goed, zeker bij dit soort verpakkingen en met dit stomme weer. Ik bewerk en belicht me een ongeluk maar het wil gewoon niet. 
Wie is mijn redder in nood en heeft de gouden tip?
Ondanks dat ik absoluut niet tevreden ben over de foto’s wil ik jullie toch 2 producten laten zien uit de nieuwe Limited Edition collectie van Essence.

Bij mij is het eigenlijk altijd herfst want ik hou enorm van bruintinten, vooral in make-up. Maar voor de rest van Nederland word het nu ook herfst en dat betekend dat we weer kale bomen en gekleurde blaadjes op de grond gaan zien.
Essence heeft zich volgens mij laten inspireren door die blaadjes want de collectie is één en al geweldige herfstkleuren. Ik testte een Colour Adapting Powder Blush en een Thermo Effect Nail Polish, twee producten uit de collectie waar ik al een tijdje naar uit keek.
De prachtige paletten hebben jullie misschien al ergens anders voorbij zien komen, deze heb ik maar niet mee genomen vanwege mijn enorme collectie bruinige paletten.
Indien je hier vooral kwam voor een mega prijzenpakket dan raad ik je aan om niet verder te lezen. Je kunt een nagellakje uit deze collectie winnen. Vind je dit wel leuk, lees vooral verder en doe lekker mee!
Colour Adapting Powder Blush 
Op de site van Essence staan 2 kleuren afgebeeld, volgens mij hebben we in Nederland maar 1 kleur in de winkel, correct me if i’m wrong! Ik testte de kleur Beauti-Fall Red. Deze kleur heeft niks met rood te maken en kost €2,59.
De reden dat ik zo uitkeek naar deze blusher is dat het een ontzettend lichte blusher is die zich aanpast aan de ph-waarde van je huid en op je huid verkleurt.
Nou vond ik dit tegelijkertijd leuk en raar want je ph waarde heeft volgens mij niks met je huidskleur te maken en je huidskleur bepaalt weer of een blush je staat of niet. Ik was in ieder geval nieuwsgierig!
Zo als je ziet een hele lichte blusher. Op je wang zou deze zich moeten ontpoppen tot een frisse roze blush met een lichte glans.

Op de huid van mijn arm deed de blusher vrij weinig. Ik vermoed dat de verkleuring iets te maken heeft met de vettigheid van je huid. Je ph-waarde is in principe de zuurgraad van je huid maar het lijkt me dat dit ergens ook wel samen hangt met vet. Pin me er niet op vast, ik ben geen dermatoloog, ben je dit wel dan hoor ik het graag van je 😉

 Hier het resultaat op mijn wang, aangebracht met een blusherkwast van H&M. Ik had bij andere bloggers al gelezen dat je geneigd bent om veel aan te brengen omdat het even duurt voordat de blusher begint te verkleuren, ik had dus gewoon mijn normale hoeveelheid blush aangebracht.
Het resultaat is eigenlijk precies zoals Essence zegt; een frisse roze kleur met lichte glans.
Ik ben tevreden!
Onder de blusher draag ik:
– Maybelline Airfoam Foundation (review)
– Etos Finishing Powder (review)

Thermo Effect Nail Polish
Dit lakje is verkrijgbaar in 4 kleuren (op de site van Essence staat wederom een kleur extra) en kost €1,99.
Ik koos de kleur Keep Calm & Go for a Walk. Ik hou ontzettend van nude kleuren op mijn nagels, deze kleur zou bij warmte veranderen in oranje. Ik ben niet zo van de oranje nagels maar het is bijna winter en ik heb toch altijd koude handen en in dit geval dus bruine nagels. Dacht ik.

Dit had ik dus niet verwacht. Bij mijn vorige thermo nagellak van Essence (review) kreeg ik bij normale omstandigheden de kleur uit het potje. Bij dit lakje werd de kleur oranje zodra ik de lak op mijn nagels aanbracht en ik heb absoluut geen warme handen en de verwarming stond ook niet hoog.

Ik droeg de nagellak een dag buiten terwijl het redelijk fris was, nog steeds geen bruin. Toen ik mijn nagels tegen koud drinken aan hield kwamen er wat bruine vlekjes. Eenmaal thuis stopte ik mijn hand in de vriezer en kwam het bruin eindelijk tevoorschijn!

Een mooie foto met overloop effect lukte niet, binnen een paar seconden waren mijn nagels weer oranje. Jammer!

Jullie lazen al dat ik niet zo van de oranje nagellak ben en dat deze nagellak weinig zin heeft om bruin te kleuren bij mij.
Hou je wel van oranje of wil je proberen of de nagellak bij jou wel makkelijk bruin word, dan kun je ‘m winnen!
Let op, dit potje is niet gloednieuw er zijn 2 laagjes op mijn vingers mee gelakt om te swatchen.
Wat moet je doen om te kunnen winnen?
1. Volg mijn blog op Bloglovin.
2. Laat een reactie achter dat je mee doet.
Helaas voor de buitenlandse lezers; alleen personen woonachtig in Nederland mogen mee doen.

Vind je het nou helemaal niks dan heb ik ook nog een andere give away lopen waar je een JewelCandle kunt winnen (een geurkaars met sieraad er in verstopt).

Wat vinden jullie van de Hello Autumn Collectie?
Als je ook iets getest hebt, laat vooral de link achter:)

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.