drops of youth liquid peel

Beauty | The Body Shop Drops Of Youth Liquid Peel

juni 13, 2017
Huidveroudering, eigenlijk wil ik er nog niet aan denken maar ik moet toch bekennen dat ik sinds een jaar ongeveer het een en ander zie gebeuren. Nou is de boel nog niet aan het verzakken maar zie ik wel duidelijk fijne lijntjes te zien in mijn gezicht en blijven fronsrimpels langer staan. Best een lastige combi met een vette huid die momenteel ook ontploft van de onzuiverheden. Aan de ene kant wil ik dus de veroudering stoppen, terwijl ik aan de andere kant de behoefte heb om drastisch te werk te gaan tegen puistjes. Nu gebruikte ik de laatste tijd een product van de Drops Of Youth Liquid Peel. Deze speciaal ontwikkeld is om huidveroudering tegen te gaan, maar mij ook het gevoel geeft dat onzuiverheden worden aangepakt.

The Body Shop Drops Of Youth Liquid Peel

Om deze bijzondere lijn, Drops Of Youth te ontwikkelen, heeft TBS gebruik gemaakt van plantstamceltechnologie, de formule is verrijkt met beschermende Edelweiss, verstevigende zeedistel en vernieuwende zeevenkel. Alles bij elkaar zou deze lijn bijdragen aan het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering. De producten zijn niet getest op dieren, vegan en 99% van de ingrediënten zijn  van natuurlijke oorsprong.

 

De peeling

Het nieuwste product in deze lijn is de Liquid Peel, de lijn is hiermee, met 6 producten compleet. Dit gel achtige product transformeert zich op de huid tot een peeling en helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen. De peeling is zachter dan een klassieke peeling en 2 á 3 keer per week te gebruiken, de ideale tijd om deze te gebruiken is voor je ´s avonds naar bed gaat. Je brengt dan twee pompjes aan op een droge huid en masseert ongeveer 20 seconden (tot de witte stukjes ontstaan). Hierna spoel je je gezicht af, en klaar.

drops of youth liquid peel

In gebruik

Zoals je kunt zien, eerst een gel, daarna ontstaan de witte stukjes en kun je de peeling afspoelen.
drops of youth liquid peel

Eindoordeel

Of de peeling écht helpt tegen huidveroudering kan ik niet zeggen, bij mijn huid is geen verschil te zien maar je ziet de rimpeltjes ook pas als je er met je neus ongeveer in zit. Ik kan wel zeggen dat de peeling ontzettend aangenaam aan voelt op de huid. De peeling voelt fris en geeft het reinigende gevoel van een agressief product, zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Ik ken weinig producten die mij het gevoel geven mijn huid beter te maken en tegelijk te verzorgen en dit product doet dat zeker. Mijn huid voelt glad, egaal, school en toch zacht en niet trekkerig. Ik ben heel tevreden en kan iedereen dit product aanraden, ook als je niet per se iets tegen huidveroudering te doen hebt is het een topper. Je vind ´m bij alle filialen van The Body Shop voor €21.

Kende jij deze lijn al?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.