Beauty | Bloomr Coconut Pulling

september 23, 2018

¨Oil Pulling¨, ik had er nog nooit van gehoord, des te leuker vond ik het om deze bijzondere manier van mondreiniging te proberen. Mijn mond reinigen met olie klinkt niet als iets wat ik als een frisse ervaring in schat, maar aan de andere kant; het zal niet voor niks populair zijn toch? Ik probeerde de BLOOMR Coconut Pulling met kokosolie en biologische munt. In dit artikel vertel ik jullie graag wat oil pulling is, en hoe dit mij bevallen is!

Coconut Pulling

BLOOMR Coconut Pulling

Oil Pulling is een traditie die al duizenden jaren bestaat en gericht is op het gezond houden van je tanden en tandvlees. Bij deze methode spoel je je mond grondig met een speciale kokosolie, dit zorgt er bij dagelijks gebruik voor dat schadelijke bacteriën in je mond flink minder worden. De toegevoegde biologische munt zorgt voor een frisse touch en vermindert het olie-achtige gevoel in je mond. De olie werkt absorberend waardoor bacteriën en verkleuringen letterlijk uit je tanden getrokken worden, en ze witter achter blijven. BLOOMR Coconut Pulling is 100% natuurlijk en belooft gezond tandvlees, wittere tanden en een frissere adem.

Gebruik

Je gebruikt BLOOMR Coconut Pulling (na het tanden poetsen) als volgt:
– Verwarm de fles onder warm stromend kraanwater zodat de olie vloeibaar wordt.
– Open de fles en neem een klein slokje of dopje.
– Spoel je mond 5 tot 15 minuten grondig, neem je tandvlees, tanden en tong mee.
– Spuug de olie uit (niet doorslikken want dan slik je alle verwijderde bacteriën in).
– Spoel na met warm water.

Eindoordeel BLOOMR Coconut Pulling

Ik heb enorm moeten wennen aan het gebruik. Het opwarmen onder de warme kraan vind ik onhandig, maar het gaat snel. Het spoelen zelf hou ik geen kwartier vol, niet eens 5 minuten. De smaak valt me mee, het olie-achtige went na een keer of 2 en door de toevoeging van munt is het een frisse ervaring. Ik heb niet het idee dat mijn tanden witter zijn geworden, mijn mond in zijn geheel voelt wel véél schoner. De meest opvallende verandering was bij mij mijn tandvlees. Door een verstandskies die continu doorkomt en dan weer rustig is, heb ik áltijd bloedend tandvlees. Na twee dagen gebruik stopte het bloeden, een verademing bij geïrriteerd tandvlees dus. Ik moest wennen aan de olie na een ruime week werd ik minder vaak wakker met een vieze smaak en voelden mijn tanden gladder aan. Wennen dus, maar wel heel fris..

Verkoopinformatie

Een fles waar je ongeveer een maand mee doet kost €29,95 en is te koop in de webshop van BLOOMR. Geen budget product dus wellicht niet voor iedereen weggelegd. Ik investeer zelf graag in goede en natuurlijke producten en zou dit product zeker opnieuw kopen.

Had jij al eens van Oil Pulling gehoord?

*Het product in dit artikel heb ik gekregen. 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.