Beauty | Clinique Chubby Stick Cheek Balm

oktober 5, 2014
Clinique is by far mijn favoriete merk en ik ben groot fan van de chubby sticks voor lippen en ogen. Ik was dan ook heel erg blij toen er ook een variant kwam voor je wangen; een chubby stick blusher! Natuurlijk ging deze mee naar huis en probeerde ik ‘m met veel plezier.

De Chubby Stick Cheek Colour Balm heet ‘ie vol uit. Voor het gemak ga ik natuurlijk niet iedere keer die naam gebruiken. De stick is ontzettend makkelijk in gebruik, je tekent de gewenste vorm op je wangen en veegt deze uit met je vingers of een kwastje. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en kost €25.
Bij een nieuw Clinique product bewonder ik altijd even het doosje. Zo ontzettend mooi vormgegeven. Het liefste zou ik de doosjes bewaren maar ja, wat moet je er mee?
 Ik ging voor de kleur Robust Rhubarb, deze heb ik in de winkel natuurlijk even geprobeerd. Doe dit niet alleen op je hand maar ook op je wangen, zeker bij een wat prijziger product. Het fijne aan de chubby stick is dat je ‘m zo fel kan maken als je zelf wilt door verschillende laagjes aan te brengen en deze uit te vegen.
Op de swatch kun je goed zien wat ik bij de vorige foto bedoel. Links heb ik een streep gezet (2 keer) en rechts heb de streep wat uitgeveegd met mijn vinger, zo creëer je een subtiel of opvallend effect.
Zoals ik gewend ben van Clinique voelt het product zacht aan en irriteert niet, ook blijft het de hele dag prima zitten. Ik ben wederom fan!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.