Beauty | Catrice Viennart Lovely Lace Eyeshadow

november 25, 2014
Ik vind de limited edition collecties van Catrice de laatste tijd een beetje tegenvallen. Ik snap dat het budget moet blijven maar een keer een vernieuwend of bijzonder product zou mij een stuk enthousiaster maken! Toch vond ik het leuk om iets uit de nieuwe Viennart collectie te proberen. Ik ging voor de baked eyeshadow in de kleur “lovely lace”.Art Nouveau
Het art nouveau tijdperk werd gekenmerkt door veel glitter, glamour en luxe, niet gek dus dat Catrice de collectie voor de feestdagen hier op baseerde. Bloemdessins, kant en veel decoratie in een sierlijke en vrouwelijke collectie, dat is Viennart.
Baked Eyeshadow
Deze oogschaduws met kanten reliëf zouden de must-haves van de collectie zijn. Je vind ze in 3 kleuren; goud, lavendel en paars, ik testte, uiteraard, goud. De oogschaduw mono kostte €3,99. Ben ik de enige die Catrice steeds prijziger vind worden?
Ervaring
De verpakking vind ik prachtig, leuk dat patroontje! Na één of twee keer gebruiken is het patroontje helaas wel verdwenen, verder is de verpakking ontzettend simpel. De swatch beviel me wel, meer pigment dan ik gewend ben van Catrice en een prachtige kleur om zowel los te dragen als te combineren.
Met een primer blijft ie prima zitten, zonder niet echt. De fall out viel me reuze mee mits je de oogschaduw niet te dik aanbrengt. Door het wat dikkere poeder en het goede pigment heb je ook wel genoeg aan een dun laagje. Breng je meerdere laagjes aan voor een hele opvallende gouden look dan gaat het meteen een stuk meer creasen en vallen.
Al met al prima maar niet bijzonder, volgende keer wat spannender Catrice?
Wat vinden jullie van de collectie?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.