Beauty | Born Pretty Store Lip Crayon

januari 15, 2015
Wederom een review van www.bornprettystore.com! Er komen er nog meer aan en daar is een reden voor. Deze site heeft ontzettend veel verschillende producten voor heel weinig geld. Ik wil graag uitzoeken én laten zien welke kwaliteit je voor dat geld krijgt. Ik krijg hiervoor niet betaald maar wel producten om te testen. Ik ben benieuwd of ik over een paar reviews juist enthousiast ben of toch liever voor de bekende merkproducten ga.
In ieder geval vandaag een review van een product wat een beetje te vergelijken is met een chubby stick; de lipcrayon in kleur #04. Omgerekend kost deze zo’n €4, verzending is altijd gratis. De stick bevat voedende ingrediënten en is verkrijgbaar in 12 kleuren.
De swatch beviel me wel. De pigmentatie is precies zoals verwacht, het is immers geen volledig dekkende lipstick. Op mijn huid voelt de stick al zacht aan en hij glanst mooi.
De verpakking vind ik overigens echt geweldig, echt als een krijtje van vroeger!
Ook op de lippen voelt het product heel zacht en verzorgend. Hij glijd over je lippen en de kleur is makkelijk gelijkmatig aan te brengen.
Qua blijven zitten vind ik het product niet top, je moet regelmatig bijwerken.
De prijs kwaliteit verhouding vind ik prima. Ik gebruik deze stick met plezier en voor die €5 smeer ik wel een extra keer:)
Je vind ‘m hier of onder artikelnummer #15627.
Van Born Pretty Store kunnen jullie in ieder geval nog een review van een lipscrub en een gezichtsborstel verwachten, ik ben in ieder geval benieuwd!
Zijn jullie al bekend met deze webshop?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.