Instagram Slider

Unboxing

Beauty | Boots BFF Unboxing Video #2

juli 28, 2019

Vorige week werd alweer de tweede Boots BFF Box bezorgd dus het is weer tijd voor een unboxing! Dit keer niet in de vorm van een artikel maar in een video. Wederom iets wat ik nog nooit gedaan had, maar dat maakt het juist leuk!

De Boots BFF Box

De Boots BFF Box is een box die speciaal samengesteld is voor alle BFF´s van Boots, waaronder ik. De box is niet in zijn geheel te koop maar alle producten zijn wel te shoppen in de webshop. Onderstaand dus mijn eerste unboxing video. Heel leuk om te maken maar ik zie, uiteraard, ook weer heel veel verbeterpunten. Video´s maken is iets wat ik pas kort doe en ontzettend leuk vind, echter merk ik dat het lastig is om de kwaliteit te behalen die ik wil. Mijn artikelen heb ik de afgelopen 8 jaar flink verbeterd, echter wil ik voor de video´s wat minder tijd uit trekken voor ze goed zijn, hihi. Sowieso al bedankt als je de moeite hebt genomen om op dit artikel te klikken en de video te kijken!

De inhoud

Dat was ´m! Ik ben wederom erg blij met de inhoud en kijk er naar uit om een aantal producten te gaan testen. Hier nog even alles op een rijtje:

Abonneren op mijn kanaal wordt zeer gewaardeerd! Welk product uit deze unboxing spreekt jou het meeste aan?

*De producten in deze video heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Tessa

  Ik ben dol op Boots. Ik bezoek standaard altijd een aantal filialen als ik in Engeland ben. Ik vind het alleen wel jammer dat de Boots in Nederland een veel kleiner assortiment heeft

  augustus 7, 2019 at 4:12 pm Reply
 • Lenny Wibbelink

  De handwash lijkt me heerlijk! Die zet ik op mijn verlnaglijstje

  november 22, 2019 at 1:06 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.