Body | Equivalenza Glamorous Powder

december 19, 2015
Een hele kerst-achtige review vandaag met een feestelijk product! Voor de gelegenheid maakte ik de foto’s voor de kerstboom. Ik had een kleine inschattingsfout gemaakt dus mijn volledige woonkamer is nu gevuld met kerstboom, een beetje het formaat wat je normaal in de Bijenkorf tegen komt zeg maar.

Dit mooie poeder van Equivalenza heeft een mooie glitter en een subtiele, vrouwelijke geur. Ideaal voor een feestelijke look én je ruikt ook meteen lekker. Equivalenza is gespecialiseerd in parfum en aroma, aan deze poeder is één (nr. 144) van de 150 beschikbare geuren toegevoegd. De poeder belooft een mooie gloed en een subtiele geur achter te laten. Prachtig voor je decolleté als je straks je favoriete kerstjurkje aan hebt!
Prachtig resultaat, wel echt iets voor een feestje, niet echt voor naar je werk zou ik zeggen. Ik had ooit een vergelijkbaar product van The Body Shop en daar kwam een soort glitterontploffing  uit, dat was hier niet het geval. De poeder komt er in een subtiel straaltje uit waardoor je makkelijk kunt opbouwen en verdelen. De geur is subtiel, een beetje zoet maar niet te overheersend. De glitter blijft niet heel erg lang zitten, even bijsprayen halverwege het kerstdiner zou ik aanraden. De geur blijf je wel lang ruiken!
Het flesje vind ik trouwens prachtig, staat zo mooi op je toilettafel of als cadeautje natuurlijk. Hij is erg makkelijk en prettig in gebruik maar de glitter mag wel wat langer blijven hangen wat mij betreft. Ik vind het een leuk en feestelijk product en deze ga ik zeker gebruiken voor Kerst en Oud & Nieuw! Je vind ‘m voor €15,95 Bij Equivalenza Renesse.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.