Body | Benefit Hoola Zero Tanlines Zelfbruiner & Hoola Liquid Bronzer

april 16, 2016
Best wel een tijdje terug was in aanwezig bij een event van Benefit. Tijdens dit event werden twee nieuwe bronzingproducten gelanceerd. Naast de mega populaire poeder bronzer Hoola is er nu ook een zelfbruiner én een vloeibare bronzer.

De Hoola zelfbruiner is een zachte zelfbruiner, die niet plakt, zonder handen aan te brengen is en zorgt voor een egale bruiner uur, zo’n 12 uur lang. Het is dus geen zelfbruiner die een week blijft zitten, met een douchebeurt spoel je ‘m zo er af. In de dop van de tube vind je een soort spons waarmee je je zelfbruiner egaal kunt aanbrengen.
De zelfbruiner lijkt in eerste instantie super donker maar past zich mooi aan, aan je huidskleur. De spons vind ik met aanbrengen ideaal, hij wrijft het product mooi uit en je hebt geen strepen of vlekken.

Ik ben van mijzelf erg wit en dit is met één laagje Hoola. In de zomer zou ik er voor kiezen om meerdere laagjes aan te brengen voor een donkerder effect. Zoals je ziet geen strepen of vlekken en een egaal resultaat. Mijn huid is van zichzelf wat vlekkerig en dat blijf je zien maar dat is ook zonder zelfbruiner aanwezig. Het product plakt niet en heeft geen oranje gloed, erg mooi!

De Hoola vloeibare bronzer zorgt voor een mooie glow maar heeft toch een zachte, matte finish. Op de verpakking was ik in eerste instantie al verliefd, net een bamboe stokje, erg leuk!

De finish vind ik een klein beetje tegenvallen, ik had iets meer een glow verwacht maar het product is wel mooi op te bouwen qua intensiteit. Het eindresultaat vind ik iets te oranje en het past op dit moment niet goed bij mijn gezicht. In de zomer is dit product denk ik beter geschikt voor mijn huid. Verder is het een fijne vloeistof die mooi te blenden is en niet te snel opdroogt.

Voor de zelfbruiner betaal je €32,50. erg prijzig maar ik heb nog geen zelfbruiner voor minder geld gevonden die het zelfde natuurlijke effect creëert. Ik vind ‘m dan ook zeker het geld waard, de tube is ook flink groot en zuinig in gebruik. Voor de bronzer betaal je €30,50. Deze vind ik zelf niet het geld waard omdat ik toch op zoek ben naar een ander effect. Qua kwaliteit vind beide producten zeker het geld waard, al kan ik me voorstellen dat dit voor sommige mensen echt te prijzig is. Beide producten én de andere items van Benefit vind je on- en offline bij Douglas.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.