Blog | Hoe het leven van een blogger er echt uit ziet

januari 9, 2016
Iedere bloggers zal ze wel herkennen; van die typische dingetjes die we allemaal doen. Het lijkt allemaal zo mooi om fulltime lekker aan je blog te werken en fijne to-do lijstjes af te strepen. Als ik een paar dagen vrij ben en thuis aan mijn blog zit dan ben ik verre van die perfecte blogger en Instagram-waardig zijn mijn dagen al helemaal niet..


Opstaan
Standaard plan ik in om rond 8 of 9 uur op te staan en dan lekker fit aan de slag te gaan. Ik ben alleen zo iemand die een stok achter de deur nodig heeft; als niemand me dwingt dan ga ik echt niet voor 11:00 uit bed. Tegen de tijd dat ik dan echt wat voor elkaar heb gekregen is de dag al bijna voorbij, oeps..
Foto’s maken
Foto’s worden nou eenmaal het mooiste als je ze bij daglicht maakt. Als ik dan eenmaal wakker en aangekleed ben dan is het vaak nog even wachten op het perfecte daglicht voor de foto’s. Foto’s maken is sowieso een dingetje waar “wij” als bloggers continu mee bezig zijn; al onze hapjes moeten op de foto gezet worden en er gaat minstens een uur of 2 per dag in Instagram zitten.
Instagram-waardig
Ik ben altijd jaloers op bloggers die van die mooie foto’s op Instagram plaatsen van hoe ze thuis in bed liggen, met wapperend haar de hond uit laten of prachtig avondeten eten. Als ik thuis werk dan heb ik geen make-up op, vies haar, en standaard een onesie aan. Niet echt iets om op Instagram te zetten dus.
De postbode
Als je bijna dagelijks pakketjes krijgt dan denkt de postbode sowieso dat je koopverslaafd bent, anders de buurvrouw wel. Je weet exact hoe laat de postbode komt en plant je afspraken daar om heen. Als het enigszins uitkomt dan laat je je moeder/vriend/scharrel de deur open doen omdat je je stiekem een beetje schaamt dat er weer pakketjes komen. Zie een Poolse pakketbezorger maar eens uit te leggen dat je dat echt niet allemaal zelf koopt. De postbode heeft je ondertussen als een van de weinige mannen zonder make-up/in badjas/handdoek/onesie gezien en kent de namen van je katten.
Scherpe blik
Als je door de supermarkt/drogist/toko of welke willekeurige winkel dan ook loopt staan je ogen altijd op scherp. Wie weet kom je iets tegen dat leuk is voor je blog!
Obsessief mail checken
Ik denk dat ik vast niet de enige ben die continu zijn of haar mail vernieuwd. Ik wil geen comments missen en ben altijd enthousiast om aanvragen voor nieuwe samenwerkingen te lezen en nee, daar kan ik niet een uurtje mee wachten.
Neem dit artikel vooral met een korreltje zout lieve bloggers. Ik weet dat er heel veel van jullie ontzettend hard werken en wel met mooie make-up aan hun to-do list werken. Ik heb helaas nog geen ijzeren discipline en lach graag om mijn eigen gekke gewoontes. 
Welke aparte dingen doe jij voor je blog?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.