Beauty | Vichy Slow Age

november 25, 2016
Een anti-age product, volgens sommigen moet je daar al ver voor je 25e mee beginnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij close-up foto´s echt wel fijne lijntjes zie verschijnen maar dat ik eigenlijk niet zo bezig ben met het bestrijden van huidveroudering. Toen ik dit mooie flesje van Vichy opgestuurd kreeg, besloot ik me er toch maar aan te wagen. Mijn moeder, die iets ouder dan 25 is, testte ook mee.

Slow Age is onlangs gelanceerd, de makers van de crème bundelden al hun kennis over huidverzorging en stelden een unieke formule samen. Ook wil Vichy met Slow Age onder de aandacht brengen dat mooi en gezond ouder worden zowel van binnenuit als van buiten komt, iets waar ik me zeker in kan vinden.
Ondanks dat ik niet specifiek bezig ben met huidveroudering ben ik wel heel actief bezig met het mooi en gezond houden van mijn huid. De belangrijkste tip die ik ooit van een schoonheidsspecialiste kreeg, is dat je zelfs een vettige huid nog moet verzorgen met crème. Sinds ik dat ben gaan doen, mijn huid is redelijk vet, is mijn huid zo veel beter, mooier en stralender geworden. Verder geloof ik absoluut in de kracht van gezonde voeding, het scheelt dat ik vanaf kinds af aan gewend ben vrijwel alleen water (of op een ruige dag wat aanmaak) te drinken. Als je net als ik toch de need voelt om wél onder de zonnebank te gaan; zet de gezichtsbruiner na 5 minuten uit en verzorg je gezicht achter met een after-sun, niet gaan is natuurlijk wel beter voor je strakke huidje.

 

Zo’n 80% van alle verschijnselen van huidveroudering worden veroorzaakt door omgevingsfactoren waar je dagelijks mee te maken hebt, zoals UV-straling en luchtvervuiling, stress, vermoeidheid en leefgewoonten. Je kunt huidveroudering tijdig voorkomen door de effecten van schadelijke factoren te bestrijden. Vichy heeft een positieve campagne opgezet rondom dit product over mooi ouder worden. Ouder wordt je toch, dan maar zo mooi, gezond en gelukkig mogelijk!

 

Allereerst vind ik de crème prettig in gebruik, de balans tussen vettig en fris is goed, de textuur is wat rozig en stroever dan andere crèmes maar smeert toch lekker uit. De crème trekt snel in en laat een comfortabel gevoel achter, verzorgd, maar niet te vet. Een gevoel van een crème is natuurlijk altijd lastig te omschrijven, hopelijk snappen jullie het zo een beetje. Of het echt effect heeft gehad op mijn fijne lijntjes vind ik heel moeilijk om te zeggen, mijn huid ziet er goed uit, trekt niet en voelt prettig aan. Niet per se een heel duidelijk effect dus, maar wel een hele comfortabele crème, en baat het niet, dan schaadt het niet. Je vind Vichy Slow Age onder andere hier, je betaalt dan €24,61.
Hebben jullie nog tips om je huid mooi en gezond te houden?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.