Beauty | The Body Shop Face Mists

mei 3, 2018

Ik hou wel van een flink plamuurlaagje en daardoor is een facemist of fixing spray voor mij onmisbaar, het neemt het poedeerige plamuur effect weg en zorgt er vaak voor dat je make-up langer en mooier blijft zitten. The Body Shop verkoopt vanaf nu 5 vegan face mists met elk een eigen geur en speciale eigenschap voor je huid. Ik probeerde drie van de vijf varianten en vertel jullie graag mijn ervaring!


De sprays hebben een multifunctionele functie en zorgen naar het perfectioneren van je make-up voor een verzorgde en gehydrateerde huid. Je gebruikt ze na het aanbrengen van je make-up door subtiel te sprayen over je gezicht. Ik kan hier wel een afstand en een aantal sprays gaan zeggen alleen ik vind dat heel erg persoonsafhankelijk, ik spray zelf zo´n 8 keer op ongeveer 20cm van mijn gezicht af. De Face Mists zijn verkrijgbaar in de volgende 5 varianten en kosten €8 per stuk:
– Mandarijn: Revitaliserend
– Mint: Matterend
– Kokos: Verzachtend
– Aardbei: Verfijnend
– Roos: Verhelderend
De dik gedrukte varianten testte ik en zal ik je in deze review laten zien.


Coco Calming Face Mist
Verrijkt met kokoswater, wat van nature een verfrissende werking heeft. Daarnaast zorgen aloë vera en bisabolol (afkomstig uit kamille) voor een verzachtende werking. Qua geur ben ik heel positief verrast; geen heftige kokosgeur maar een subtiel vleugje kokos net als hoe je dat bij kokoswater ruikt. Over de werking later meer..


Strawberry Smoothing Face Mist
Deze variant is verrijkt met aardbei-extract en goyave(guave) uit Brazilië. Het zorgt voor een gladder ogende huid en een egaal uitziende teint. Ik vind deze vrij zoet ruiken en subtiel naar aardbei, ik ben niet heel dol op de geur. Op de werking kom ik hier onder terug,


Verrijkt met mandarijn-extract, camu camu-bes en maca root-wortel uit Peru. Werkt revitaliserend voor de huid en geeft haar een gezonde glans. Qua geur echt een topper, precies alsof je een mandarijntje aan het pellen bent, fijn! Qua werking ben ik prima te spreken over deze spray, maar ook over de anderen, ik merk namelijk, op de geur na niet echt verschil. De sprays zijn heel prettig, de straal is niet te heftig maar ook niet te slap, precies goed. Mijn make-up wordt mooi afgewerkt door te sprayen en ze geven alle drie een comfortabel en fris gevoel. Ik merk dus alleen niet echt verschil qua effect..


Fijne sprays die ik zeer zeker opnieuw zou kopen ondanks dat ik €8 wat aan de hoge kant vind, je doet er namelijk wel lang mee. Ik ervaar zelf geen verschil qua werking, wellicht dat je met een ander huidtype wel echt verschil opmerkt tussen de varianten, zo niet dan zou ik gewoon lekker gaan voor de geur die jou het meeste aanspreekt. Mijn absolute favoriet is de variant met mandarijn, van de twee andere die ik niet testte, lijkt die met rozen me ook erg lekker! Je vindt de Face Mists dus vanaf nu bij The Body Shop in de winkel en online.
Welke van deze drie spreekt jou het meeste aan?

*De producten in deze review heb ik gekregen.

ps. doe jij al mee met mijn winactie?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.