Beauty | Starskin Detoxing Sea Kelp Leaf Face Mask

januari 3, 2017
 De laatste tijd verzorg ik mijn huid ontzettend goed en gebruik ik ook zeer regelmatig een maskertje op mijn gezicht. Hierdoor probeer ik veel meer verschillende maskers dan voorheen, en dat is leuk om te doen! Dit keer gebruik ik een sheetmask met zeekelp, een soort zeewier.

Starskin is, vooral in Amerika, een mega populair merk en ik had er al veel positiefs over gehoord. Dit masker kreeg ik in de Healthbox, leuk om via deze box dit soort merken te kunnen proberen. Dit masker is een echt detox masker en is zowel reinigend als hydraterend. Het masker is gemaakt met pure kelp bladeren die vervolgens gedrenkt worden in een hydraterend goedje met ruim 90% biologische en plantaardige extracten.
In dit sheetmasker vinden we ook fenegriekzaad, dit vermindert vlekjes en roodheid in het gezicht.  Koudgeperste camelia beschermt, voedt en hydrateert de huid. Ook bevat het masker een kruidenmengsel met een anti-age effect waardoor de huid verstevigd wordt en fijne lijntjes vervaagd worden. Het voornaamste bestanddeel, zeekelp, vermindert onzuiverheden en belooft de poriën zichtbaar te verkleinen.
Ik vind maskers met een detox effect doorgaans heel fijn, als ze goed werken tenminste, zoals Brazened Honey van Lush bijvoorbeeld. Over dit masker ben ik gematigd tevreden, wat ook wel een beetje te maken heeft met hele hoge verwachtingen. Allereerst vind ik het erg fijn dat de sheet uit twee delen bestaan waardoor ´ie, in tegenstelling tot veel andere sheets, goed op mijn gezicht past zonder dat mijn ogen en mond bedekt zijn. Het is net een lapje zeewier, zo ruikt het ook, niet onaangenaam en het masker voelt op de huid verkoelend en prettig aan. Het effect vind ik niet zo denderend als verwacht. Mijn huid ziet er prima uit, maar ik mis een superfris detox gevoel en echt stralend of verbeterd voel ik me ook niet. Wat mij betreft, zeker voor deze prijs, geen aanrader. Echter, is Starskin niet voor niks bij veel mensen populair dus misschien is het gewoon niks voor mij, maar wel voor anderen. Je vind ´m onder andere bij Douglas, voor €14,95.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.