Beauty | Sleek Matte Me Birthday Suit, Petal & Party Pink

april 8, 2016
Het gros van de merken heeft inmiddels wel matte lipcreams in het assortiment en besloot dat ik er maar een keer een moest proberen. Ik ging voor de variant van Sleek en probeerde drie kleuren. Ik kan alvast verklappen dat dit niet het makkelijkste product is voor make-up kneusjes zoals ik en dat de lipswatches best hilarisch zijn..

Ik ging voor Party Pink, Birthday Suit en Petal. Twee redelijk neutrale kleuren, afhankelijk van je lip- en huidskleur, en een felrode kleur. Sleek belooft verder een intense matte kleur die licht aanvoelt en lang blijft zitten.

Petal, Birthday Suit en Party Pink. Zoals je ziet drogen de creams goed matte op en is de substantie vrij dik. Het drogen gaat precies op het goede tempo eigenlijk; je hebt voldoende tijd voor correcties maar het is snel genoeg droog om weet te gaan eten en drinken.
Petal vind ik op zich een prachtige kleur alleen de finish is erg streperig. Als ik ‘m wat dikker aanbreng om de strepen te verminderen gaat ‘ie weer enorm trekken en korrelen. Sowieso een erg moeilijk product om netjes aan te brengen zoals jullie wel kunnen zien;) Prachtige kleur maar de finish valt me enorm tegen!
Birthday Suit heeft dan weer een prachtige finish maar staat niet heel mooi bij mijn lichte huid, wellicht in de zomer! Doordat de kleur ook wat donkerder is zijn foutje nog beter zichtbaar, deze kun je wel snel corrigeren maar het blijft moeilijk.
Fantastisch pigment maar totaal niet mijn kleur. Deze pigmentatie is zo sterk dat corrigeren haast niet mogelijk is. Aanrader als je op zoek bent naar een klassieke rode kleur.
Jammer dat mijn favoriete kleur zo’n matige finish heeft, anders was het zeker mijn nieuwe favoriet geworden! De lipsticks blijven uren zitten, ook met eten en drinken. Let bij het aanbrengen wel goed op dat je niet een te dikke laag opsmeert; dit gaat trekken en korrelen en dat geeft geen mooi effect. Verder vind ik de creams ook niet echt comfortabel zitten, ze trekken een beetje en drogen je lippen flink uit. Toch zou ik deze wel aanraden; zeker als van nature iets vollere lippen hebt zijn dit prachtige producten:) Je vind Sleek Matte Me in deze 3 kleuren én nog veel meer voor €6,99 bij The Make-Up Spot.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.