Beauty | Skinlight Whitening Treatment + Winactie!

november 4, 2015
Jullie zullen wel denken.is ze gek geworden? Nee lieve lezers, ik wil mijn huid niet lichter maken, wel bruiner.Toen ik een mailtje kreeg van Skinlight was ik in eerste instantie dan ook niet enthousiast. Toen ik verder ging lezen begreep ik dat Skinlight voor alle huidtypen geschikt is en dus vrijwel overal te gebruiken. Nu heb ik een ietwat vreemde donkere vlek tussen mijn oksel en borst én, ik klaag er regelmatig over bij lipswatches, moedervlekken op de rand van mijn lip. Bovenstaande mankementen waren voor mij voldoende om Skinlight toch te gaan proberen én ik geef er een weg.

Skinlight verlicht pigmentvlekjes, platte moedervlekken, zwangerschapsmaskers en meer. Het product is PH neutraal en bevat geen parfum, hierdoor kun je het over je hele lichaam gebruiken. Met de crème maak je deze vlekjes langzaam onzichtbaar, na 3 tot 6 weken zou je resultaat moeten zien.
Met het penseeltje op de bovenste foto stipte ik de afgelopen maand iedere ochtend en avond de moedervlekjes rond mijn lippen aan. De crème voelt neutraal en normaal aan, je merkt er verder niks van. Helaas heb ik op mijn lippen tot op heden geen resultaat gemerkt, hierom heb ik de voor én na foto’s ook niet toegevoegd aan dit artikel. Ik ga nog even trouw door met smeren en mocht ik wel verandering merken dan zijn jullie de eerste die dat horen.
De vlek bij mijn borst/oksel is wel nagenoeg weg, dit vond ik dan weer geen geschikte plek voor een foto. De crème werkt dus wel degelijk goed alleen niet op alle plekken even goed en snel. Als je zelf ergens een plekje hebt is het dus een kwestie van uitproberen, kwaad kan het in ieder geval niet en het is een fijne manier om van donkere plekjes af te komen.
Skinlight kun je bestellen via deze website, een flesje kost €39,95, hier doe je ontzettend lang mee. Ben je enthousiast geworden? Hier onder lees je wat je moet doen om kans te maken op een flesje Skinlight!
Ik geef de komende maand een flesje van 60 ml weg en jij kunt ‘m winnen.

Wat moet je hiervoor doen?
– Laat een reactie achter waarin je vertelt welk vlekje jij graag weg zou willen hebben.
– Om extra kansen te verdienen kun je mij volgen op één van mijn social media kanalen, je vind de grijze buttons rechts van dit artikel. Delen of liken van een artikel telt ook als extra kans. Als je Skinlight op Facebook volgt krijg je er nóg eentje bij, zat mogelijkheden dus!
De winactie sluit maandag 30 november om 12:00, de winnaar krijgt diezelfde week bericht.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.