Beauty | Sephora was nog nooit zo dichtbij..

oktober 17, 2017
Onlangs heb ik een hele fijne ontdekking gedaan en aangezien ik nooit de enige kan zijn die Sephora ontzettend mist, wilde ik deze ontdekking graag met jullie delen. Mocht je dit allemaal al weten dan ga ik je waarschijnlijk blij maken met een dode mus. Ongetwijfeld heeft iemand anders deze ontdekking ook al gedaan, ik had de nieuwsflash alleen compleet gemist. Ik was in ieder geval heel positief verrast, dus als ik ook maar één iemand blij kan maken met dit nieuwtje is mijn artikel geslaagd.

Ik had ergens wel opgevangen dat Sephora weer richting Duitsland zou komen maar ik dacht aan steden die minstens 4 uur rijden waren. Ik was dan ook erg verbaast toen ik in Düsseldorf, nog geen 1,5 uur rijden van mijn huis, ineens de grote, zwarte letters van Sephora op een raam zag staan.
Nader onderzoek leerde mij dat ze op dat moment, oktober 2017, een counter van Sephora aan het bouwen waren in het grote Duitse warenhuis Galeria Kaufhof. Er zullen dan ook geen merken verkocht gaan wordend die Kaufhof zelf al verkoopt maar wel merken als Too Cool For School, Tony Moly, Kat Von D, Huda Beauty en Becca. Leuke merken allemaal maar ik ben stiekem een beetje fan van het eigen merk van Sephora, daar zijn vaak hele leuke spullen van te vinden voor kleine prijsjes.
Galeria Kaufhof is niet heel fanatiek in het naar buiten brengen van openingsdata en ook deze opening kon ik nergens terug vinden. Ik zag wel echt al schappen staan en dozen waar vermoedelijk producten in zaten, je zou dus zeggen dat ze 1 november echt wel open zijn..
Vanaf Utrecht ben je binnen twee uurtjes in Düsseldorf, aan de Liesegangstrasse 7 zit een parkeergarage waar je voor €6 de hele dag kunt parkeren. Dusseldorf heeft overigens naast vrij veel standaard ketens ook een Primark en een Lush, heel leuk!
Mocht je wat verder onderin Nederland wonen, dan is Sephora in Lille wellicht wat makkelijker te bereiken, vanaf Maastricht rijd je daar ruim 2 uur over.
Laat me vooral weten als jij meer info hebt over op welke plek jij Sephora gespot hebt of wanneer ze open gaan!
Update april 2018: De Sephora bleek inderdaad een paar dagen na mijn bezoek open te zijn gegaan en ik hoorde dat het druk maar wel heel tof was!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.