Beauty | Semi Permanente Wenkbrauwverf Light In The Box

juli 13, 2016
Eerder probeerde ik al een dupe mascara van Light In The Box, qua make-up hebben ze echt nog veel meer voor hele kleine prijsjes. Ik kreeg ook dit potje voor mijn wenkbrauwen, het is een waterproof, semi-permanente verf voor je wenkbrauwen, bijgeleverd is een gewoon wenkbrauwkwastje en een minikwastje voor de precieze lijntjes. Wat er met semi-permanent bedoelt wordt is mij nog niet helemaal duidelijk, maar dat ga ik uiteraard proberen.

Ik had dit product al een tijdje in huis maar op een of andere manier wilden de foto’s totaal niet lukken, herkennen mede bloggers dit? Anyway uiteindelijk is het een soort van gelukt, ik probeerde de middelste kleur van dit product, de donkere is sowieso te donker en de lichtere leek mij wat te warm, ik wil geen oranje effect.
Hoe lang dat semi permanent nou precies is, is nergens aangegeven. Ik besloot het zekere voor het onzekere te nemen en eerst het product aan te brengen op mijn arm voor het geval de kleur niet goed was, dit bleek niet geheel onverstandig..
De kleur is prachtig, dekkend en mooi natuurlijk alleen veel en veel te donker voor mijn wenkbrauwen. Met het mini kwastje kun je mooie lijntjes tekenen, met het andere kwastje wat meer inkleuren. Het product brandt of prikt totaal niet en is prettig om mee te werken. Deze swatch kreeg ik met alleen water en zeep niet weggewassen, met scrub ook niet  en uiteindelijk heb ik het met oogmake-up remover verwijdert. Niet heel permanent dus maar wel erg langhoudend, ideaal voor de zomer!
Ze raden op de verpakking trouwens aan om het product vanaf je hand aan te brengen; dit raad ik ten zeerste af omdat het echt super goed blijft zitten, even op iets anders dan je eigen huid deponeren dus en vanaf daar je wenkbrauwen gaan bewerken. Voor €9,79 vind ik dit echt een top product, heel erg jammer dat de kleur niet geschikt is voor mij.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.