Beauty | Piroche Cosmetiques Rosalpina Cleansing Cream

februari 15, 2017
Net als gisteren weer een product dat ik in de Healthbox kreeg. Een prachtige, natuurlijke reiniger die heerlijk naar rozen ruikt. Piroche Cosmetiques heeft een groot assortiment waarbij bijzondere geuren een grote rol spelen. De producten uit deze Rosapina lijn zijn stuk voor stuk 100% natuurlijk. In de crème vind je stamcellen uit de Alpen rose; deze plant groeit hoog in de Alpen en overleefd zowel extreme kou, als zomerhitte.

Deze reiniger heeft, naast reinigen, nog een aantal andere eigenschappen. De crème activeert de vitaliteit van de huid en ondersteunt de regeneratie. De ingrediënten stimuleren je natuurlijke afweermechanismen en helpen je huid zichzelf te beschermen.
Op het eerste gevoel is de crème heel zacht en ruik ik een heerlijke rozengeur. De reiniger breng je masserend aan op de huid, hierna neem je het af met een vochtig en warm washandje.

Ik besef me dat dit een redelijk korte review gaat worden maar ik heb ook weinig te vertellen; het product is gewoon heel fijn. Niet elke review kan enorm uitgebreid zijn en soms heeft een goed product gewoon weinig woorden nodig. De geur vind ik erg lekker, niet te heftig en ergens heel rustgevend. Op mijn huid voelt de crème zacht aan en na gebruik heb ik een lekker schoon gevoel. Mijn huid lijkt niet per se beter of mooier maar het voelt allemaal gewoon fijn en mijn huid is lekker schoon. Absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede reiniger die je een luxe en ontspannen gevoel geeft. Je vind ´m bij Pilou Cosmetics voor €7/30ml.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.