Beauty | Pilaten Black Suction Mask & Lipmasker

november 17, 2015
Ik was even offline maar, daar ben ik weer! Ik was wel offline maar ik heb niet stilgezeten, ik testte een zwart masker om mee-eters te verwijderen én een lipmasker; een product waar ik nog nooit van gehoord had. Beide vind je vandaag terug in deze review én ik deel een kortingscode met jullie!

 Pilaten.nl is een webshop gespecialiseerd in schoonheidsproducten van het Chinese merk Pilaten. Dit merk is vooral bekend om het zwarte masker, ideaal voor mee-eters maar ook geschikt voor de rest van je huid. Mocht je al bekend zijn met Pilaten en hier alleen zijn voor de kortingscode; scroll dan even door naar onder.
Eén los zakje kost €2,50 maar er zijn ook voordelige tubes of grote verpakkingen zakjes. Je brengt het masker aan op je huid, pas op met donshaartjes. Binnen een half uurtje is het masker opgedroogd, dat voel je vanzelf, dan kun je het masker van je huid af “trekken”. Je ziet dan echt de vuiligheid en mee-eters mee komen. Het masker sluit zich net als andere peel-off maskers om je huid heen en lijkt zich echt vast te zuigen, een vreemd gevoel wat een heel school resultaat geeft.
Het masker droogde bij mij vrij snel, binnen een kwartiertje. Pas wel écht even op als je donshaartjes op je gezicht hebt, dat doet echt heel erg pijn, beter even die plekjes overslaan dus. Verder doet het geen pijn op je gezicht, kan het iets jeuken en geeft een schoon gevoel. Ik ben hier erg tevreden over en wil het masker zeker blijven gebruiken! 
Van een lipmasker had ik nog nooit gehoord, laat staan dat ik me kon voorstellen dat het er zo uitzag. Dit masker leg je (eenmalig) 20 minuten op je lippen, je lippen zijn daarna voor een aantal dagen goed verzorgd en gehydrateerd. Dit schijnt een enorme hit te zijn onder celebrities dus ik was erg benieuwd. Het masker kost €2,50, je vind het hier.
Gek hè, heel flubberig en zacht, ik moest echt even wennen aan het gevoel maar het ziet er wel leuk uit. Ik heb het masker geprobeerd maar vond het geen prettig gevoel, het masker was ook erg nat waardoor mijn halve gezicht onder zat en ik had geen flauw idee of het zo nat hoorde te zijn of niet. Mijn lippen voelden wel zacht en verzorgd, dat had ik niet verwacht. Het werkte prima maar ik vond het niet geweldig, misschien toch iets te gek voor mijn doen, ik blijf toch bij de lippenbalsems, wel heel leuk om een keer te proberen.
Ik vond het best wel een succesvol testrondje, zeker het masker is wat mij betreft een absolute aanrader. Met de code miratells krijg je 7% korting op je hele winkelwagen op www.pilaten.nl, zo kun je de maskers voor een nog kleiner prijsje proberen!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.