Beauty | Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls & Black Powder Brush

februari 21, 2016
Oriflame komt weer met een aantal nieuwe dingen en vandaag laat ik ik jullie twee van die nieuwe producten zien; een prachtig poeder en een simpele maar luxe kwast. Giordani Gold hebben jullie als het goed is al vaker voorbij zien komen in artikelen en de producten bevallen mij meestal erg goed!

Deze prachtige gekleurde parels hebben elk een eigen eigenschap; goud verlicht en perfectioneert, roze verfrist, wit verheldert, groen corrigeert roodheid en paars corrigeert en verheldert. Al deze effecten bij elkaar zorgen voor een licht glanzend poeder die je natuurlijke schoonheid benadrukt. De poeder is zuinig in gebruik en perfect om mee te highlighten en stroben. Je kunt de poeder licht aanbrengen over je hele gezicht voor een mooie glow of je favoriete delen highlighten.
As you can see; een licht poeder met een subtiele roze gloed en een beetje glans, mooi! Door de structuur van de poeder is het makkelijk om ‘m op te bouwen; dit maakt opvallend highlighten mogelijk maar ook een meer subtiele glow.
Op deze foto heb ik de poeder over mijn hele gezicht licht aangebracht en wat meer op mijn jukbeenderen. Ik vind de glow mooi en subtiel en denk dat dit het perfecte effect is voor de lente! Een doosje Illuminating Pearls kost €34.
Deze taps toelopende en uitschuifbare poederkwast is ook nieuw én ideaal te gebruiken met de Illuminating Pearls, dat heb ik dus uiteraard ook gedaan. De kwast is ideaal voor het aanbrengen van poeder in de door jou gewenste intensiteit. Dat was precies wat ik probeerde met het poeder; subtiel over mijn gezicht en wat meer intens op mijn jukbeenderen. Ging allemaal prima en de kwast voelt fijn en zacht aan. De haren springen wat uit door het uitschuiven maar dit hindert bij het aanbrengen verder niet.
De kwast neemt lekker veel poeder op en veegt deze ook weer makkelijk uit, precies wat ik van een kwast verwacht. Ik heb ‘m ook nog met een blusher gebruikt en dat werkte ook prettig; ik hou van een intense blusher die toch ook mooi opgaat in de huid en dat effect kon ik makkelijk bereiken. De Powder Brush kost €8.
Beide producten zien er prachtig uit en zijn simpel maar doeltreffend. Niet simpel als in saai, simpel als in niet te veel opsmuk maar gewoon mooie en goede producten. Ze doen wat er belooft word en zijn makkelijk om mee te werken, ideaal voor mij als non-talent. Beide aanraders en te koop via www.oriflame.nl en via Oriflame adviseuses.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.