Beauty | Oriflame Giordani Gold Jewel Powder

februari 24, 2016
Eerder deze week konden jullie al de prachtige “Iluminating Pearls” van Oriflame bewonderen, vandaag laat ik je de mooie doosjes met “Jewel Powder” zien. Een poeder met transparante finish die fijne lijntjes verdoezelt. Ik was erg enthousiast om dit product te gaan proberen om een beetje een gênante reden, uiteraard moet je even verder lezen om achter die reden te komen;)

Deze zijdezachte poeder komt in een prachtig gouden doosje en is uitgebracht in twee kleuren; Light en Natural. Het lichtweerkaatsende effect in de poeder verdoezelt fijne lijntjes, veel poeders hopen op in kleine rimpeltjes maar daar heb je bij dit product geen last van. Ik begin de laatste tijd steeds vaker te zien dan mijn huid fijne lijntjes en kleine rimpeltjes vertoont. Ik tik natuurlijk bijna de 25 aan en ik rook (foei) nog steeds. Ik vind die lijntjes wel wat erger dan ik dacht dat ik ze zou vinden en ben me nu dan ook officieel aan het oriënteren op anti-age producten. Deze poeder is qua wegwerken in ieder geval een mooi begin als ik de belofte van Oriflame mag geloven.
Ik heb een poging tot swatchen gedaan maar het blijven natuurlijk poeders met een transparante finish. Links zie je “Light”, rechts “Natural”. “Natural” leek me wat te donker dus die bewaar ik voor de zomer, “Light” heb ik wel op mijn gezicht geprobeerd.

 Ik heb niet echt het idee dat mijn lijntjes specifiek verdoezeld worden maar de poeder hoopt ook niet op. Ik vind de matte finish erg mooi en natuurlijk, er is geen sprake van een poederig effect. De poeder laat mijn huid lang mat lijken en voelt prettig aan op mijn gezicht.

 Wederom een heel fijn product van Oriflame waarvan de kleuren precies mijn huidskleur matchen. De donkere variant bewaar ik voor de zomer, de lichte gebruik ik nu dagelijks met veel plezier. Absolute aanrader, voornamelijk door de mooie transparante en matte finish! Jewel Powder kost €32,00 en is te koop via www.oriflame.nl en Oriflame adviseuses.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.