Instagram Slider

Beauty | Opgemaakt mei 2017 met o.a. Lush, Lancome en Oriflame

mei 31, 2017
In dit artikel heel veel producten, ik maakte veel restjes op en eind vorige maand waren vest wel veel producten bijna op. Er zitten weer een aantal enorme favorieten bij en ik vertel jullie graag over elk product kort mijn ervaring. Als ik over het betreffende product eerder een uitgebreide review heb geschreven, kun je daar terecht komen door op de naam van het product te klikken.


Dit masker ging er redelijk snel doorheen en mijn haar werd er vooral heel zacht van. Ik gebruikte dit masker in combinatie met de andere producten uit deze lijn en mijn haar oogt gezond en ik heb minder last van droge en gespleten punten. Ik zou deze best een keer opnieuw kopen denk ik maar wel in de aanbieding omdat ´ie er heel snel doorheen ging.
Ik ben dol op deze douchegel en maakte er zelfs een grote én een kleine verpakking van op. Ik kocht ´m vorig jaar en toen in de sale nog een mega verpakking, de geur is een beetje sinaasappel achtig en echt een van mijn meest favoriete geuren ooit. Ik moet wel zeggen dat ik inmiddels wel toe ben aan een nieuwe geur onder de douche, maar als deze volgend seizoen terug komt in de collectie dan haal ik ´m wellicht weer in huis.
Een hele oude review dit van twee jaar geleden maar het product is dan eindelijk op. Ik gebruik qua wenkbrauwen vaak veel door elkaar omdat ik op dat gebied nog echt aan het experimenteren ben. Prima product eigenlijk, toch heeft een poeder mijn voorkeur in verband met het opvullen van haarloze plekjes.
Dit product was wel een beetje mijn grote liefde de afgelopen tijd. Ik masseerde deze voor het slapen in op mijn hoofdhuid en over mijn gehele haren (wel wassen de volgende dag). Mijn haar groeit als kool en is nog nooit zo gezond geweest, zo fijn! De prijs vind ik wel pittig want ik jas zo’n flesje er in twee maanden doorheen. Wel echt het geld waard en misschien moet ik gewoon iets zuiniger doen.
Batiste Blush Droogshampoo €5,49
Tja, Batiste hebben jullie hier wel vaker voorbij zien komen. Heel fijn merk, deze variant ruikt een heel klein beetje bloemig maar doet verder gewoon goed zijn werk zoals ik dat van Batiste gewend ben.
Deze topper was echt een wondermiddel tegen mee-eters. Mijn huid werd er zacht van en zwarte puntjes werden drastisch minder. Heel fijn product maar wel aan de prijs.
Ik vond deze crème erg fijn, mijn huid voelde verzorgd maar niet vettig en die balans vind ik bij weinig crèmes terug. Mijn huid heeft de tijd dat ik deze gebruikte een mooie glow gehad en voelde erg goed. Ondanks dat ik deze crème geweldig vind, zou ik nooit zo’n bedrag voor een crème neertellen.

Lush Lord Of Misrule Shower Scream €8,50/100ml
Deze bijzondere douchegel nam ik mee in de sale bij Lush, hij heeft een felgroene kleur en ruikt naar peper en patchoeli, een warme en gezellige geur. Echt een bijzondere douchegel die door de geur ook goed te delen is met een mannelijke huisgenoot.

Schwarzkopf Masker €2
Dit masker met, volgens mij, een Poolse verpakking kocht ik bij een voordeelshop. Ik vind het fijn om de avond voor ik ga wassen een maskertje aan te brengen en deze de hele nacht in te laten trekken. Deze werkte goed, mijn haar werd zacht en voelde verzorgd, prima masker en voor herhaling vatbaar.

Etos Cleansing Peeling €2,49
Deze peeling vond ik niet heel bijzonder, gewoon prima. Hij maakte mijn huid zacht en irriteerde niet, fijn product voor een hele goede prijs.

Flink wat producten deze keer dus en ook wel wat favorieten zoals de argan olie en de showergel van Lush. Ik probeer de laatste tijd bewuster bezig te zijn met producten opmaken zodat ik niet 10 dingen open heb staan en de helft weg kan gooien vanwege de houdbaarheidsdatum. Producten die ik niet prettig vind geef, of gooi ik desnoods weg. Voelt lekker opgeruimd zo, en zo gebruik ik bijna alleen maar wat ik echt heel erg fijn vind. Tot de volgende opgemaakt weer:).
Welke van deze producten gebruik jij ook wel eens?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.