Beauty | Nvey ECO Lip Lustre ¨Amour Rose¨

februari 7, 2017
 Nvey is al eerder voorbij gekomen op mijn blog, het luxe bio merk maakt trendy producten en beloofd een hoge standaard qua kwaliteit. De producten die ik tot nu toe probeerde bevielen prima, maar een echt ¨wow-gevoel¨ heb ik nog niet gehad bij dit merk. Vandaag laat ik jullie een verzorgende lipgloss zien.

Nvey Eco is het eerste luxe cosmeticamerk dat 100% biologisch gecertificeerd is en laat daarmee zien dat biologische merken niet per definitie stoffige verpakkingen en saaie kleuren hebben. De producten van Nvey bevatten geen parabenen, petrochemische stoffen en synthetische geuren gebruikt. 

De ¨lip lustre¨ verzorgd de lippen en geeft ze een mooie glans. De gloss is verrijkt met biologische bijenwas die de lippen beschermt tegen kou en andere schadelijke invloeden van buitenaf. De gloss belooft niet te plakken en is afzonderlijk te gebruiken of over een mooie lipstick heen.
De verpakking is inmiddels vernieuwd en heeft een mooie, spits uitlopende dop die zorgt voor een luxe uitstraling. De verpakking van mijn variant is luxe, maar simpel. Het kwastje is vrij basic en Nvey raadt dan ook aan de gloss aan te brengen met een lip penseel.
¨Amour Rose¨ lijkt een felroze kleur in de verpakking, op mijn huid is te zien dat het om een meer subtiele kleur gaat met een glans. Het gaat hier duidelijk om een gloss met subtiele kleur, niet om een hoog gepigmenteerd, dekkend product.
Mijn lippen zijn van zichzelf vrij donker en het product geeft dus een glans en een lichtroze gloed, niet te fel en niet te aanwezig. Het product plakt niet en voelt eerder aan als een verzorgende balsem dan als een lipgloss.
Ik was nooit zo van de lipgloss, maar ik vind dit best een fijn, mooi en subtiel product. De kleur is niet te fel en het product voelt lekker en verzorgend aan. Deze zit inmiddels in mijn tas en wordt bijna dagelijks gebruikt. Je vind ´m, inmiddels in nieuwe verpakking, voor €25,99 bij Solobiomooi.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.