Beauty | No7 Intelligent Colour Foundation

september 6, 2016
 In mei dit jaar probeerde ik voor het eerst foundation van No7, ik was erg enthousiast en nog steeds is dit mijn favoriete foundation. Echter, de kleur klopt niet meer helemaal omdat ik door de zomer donkerder ben geworden en een flinke volksstam aan sproeten heb verzameld. Onlangs kreeg ik deze foundation van No7 opgestuurd; een ¨slimme¨ foundation die zich aan past aan je huidskleur, ideaal voor dit soort tussenperiodes zou je denken.

De slimme foundation is hypo allergeen en belooft een lichte en transparante finish. De foundation voelt fluweelzacht aan en loopt naadloos over in je eigen huidskleur. Ik probeerde ´m in de kleur medium en was vooraf wat sceptisch. Ik heb wel vaker producten geprobeerd die zich zouden aanpassen alleen in de praktijk was die aanpassing vaak ver te zoeken.
As you can see; geen extreem dekkende foundation voor puistjes en sproeten, dat laatste vind ik juist heel fijn. De foundation maakt mijn kleur wel mooi egaal, de rode gloed is weg maar mijn sproeten zijn nog wel goed zichtbaar, lekker zomers. De foundation smeert makkelijk uit, voelt heel zacht aan en vertoont zero kleurverschil met mijn eigen huidskleur.
Al met al weer een toppertje van No7, mits je geen hele onzuivere huid hebt. Puistjes worden niet echt weggewerkt maar roodheid en lichte onzuiverheden wel. Ik vind ´m zeer comfortabel aanvoelen en hij blijft prima zitten, erg fijn! Je vind ´m bij Boots voor €16,95, prima prijs als je het mij vraagt. Hij is overigens heel zuinig in gebruik doordat de substantie erg goed uitsmeert, je kunt eventueel meerdere lagen aanbrengen voor meer dekking maar daar ben ik nooit        zo´n voorstander van.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.