Beauty | Nivea 3 in 1 Verzorgende Micellair Reinigingsdoekjes

augustus 31, 2016
Sinds ik micellair water voor het eerst probeerde ben ik groot fan. Het werkt ideaal om je make-up snel te verwijderen en geeft een fijne, schone huid. Onderweg is het wat minder praktisch, als je een nachtje ergens anders slaapt heb je (ik tenminste) weinig zin om zo´n fles mee te slepen in je tas. Nivea komt nu met super praktische reinigingsdoekjes mét micellair water.

Micellair water werkt als een magneet voor make-up en vuil en trekt alles zo van je huid af, het werkt extreem snel en grondig zonder heftige reacties achter te laten op je huid. Vorig jaar probeerde ik al de verschillende micellaire waters van Nivea, die bevielen prima, de laatste tijd probeerde ik deze doekjes.
De doekjes zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn verrijkt met vitamine E om je huid goed te hydrateren en verzorgen. Ik vind dit soort doekjes altijd ideaal voor na het sporten of voor als je een nachtje weg bent.
In de praktijk vind ik de doekjes een stuk natter dan ik gewend ben van dit soort doekjes maar absoluut niet té nat. Het nattige zorgt eigenlijk wel voor een frisser gevoel en ik heb het idee dat ze net zo goed reinigen als het normale micellaire water. Zelfs mijn waterproof mascara van Max Factor gaat er prima af en dat is nog nooit een product goed gelukt. Rond mijn ogen en neusvleugels prikt de vloeistof een klein beetje maar dit trekt snel weg en het ziet er niet geïrriteerd uit. Mijn huid voelt fris aan maar ook lekker zacht, fijne doekjes! Je vind ze vanaf nu in de schappen bij Etos en Kruidvat, de adviesprijs is €4,29.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.